Corona-Bilbanko i Grumstrup ligner en succes!Når det traditionelle bankospil Mortens Aften i Grumstrup ikke kunne afholdes pga. forsamlingsforbuddet, så måtte der alternative planer på bordet – Kirsten Jahn fik den indlysende idé at arrangere banko udendørs – sammen, hver for sig i egen bil.

Tirsdag aften var en typisk efterårsaften med støvregn og lave temperaturer, men det afholdt ikke 10 – 15 fyldte biler at parkere på Grumstrupvej overfor Åge Frandsens Maskinstation, hvor gavlen på bygning blev brugt til at vise bankotallene.

Inde i en lukket trailer sad man med computer og styrede slagets gang og fra samme sted kunne de fremmødte købe deres bankoplader. På slaget 19 gik bankospillet i gang og med jævnt tempo kom de kæmpestore numre til syne på maskinstationens gavl og efter ca. 50 viste numre, blev der dyttet og blinket fra en af bilerne som var aftenens første bankovinder.

Efter de første fem spil holdt man en lille pause og fortsatte efter kaffen, men yderligere fem spil. Arrangørerne vil ikke udelukke at man afholder bilbanko i Grumstrup på et senere tidspunkt. At dømme på stemningen blandt deltagerne var arrangementet en alletiders idé.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021