Grumstrup

Lokalnyt

Da muren faldt i Grumstrup

28. november 2020
Selvom det ikke var Berlinmuren der faldt torsdag eftermiddag på slaget 16, var det stadig et historisk fald de få forsamlede var vidne til i Grumstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Corona-Bilbanko i Grumstrup ligner en succes!

22. november 2020
Når det traditionelle bankospil Mortens Aften i Grumstrup ikke kunne afholdes pga. forsamlingsforbuddet, så måtte der alternative planer på bordet – Kirsten Jahn fik den indlysende idé at arrangere banko udendørs – sammen, hver for sig i egen bil.
Lokalnyt

Flot pengegave til Grumstrup Forsamlingshus

18. oktober 2020
Grumstrup forsamlingshus og borgerforening er flyvende og efter at have gennemført første etape af totalrenoveringen af køkkenet i landsbyens forsamlingshus, har en kontant påskønnelse fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond, gjort det muligt at komme godt i gang med anden etape.
Lokalnyt

Lighed og tolerance er vigtigt for Lisbeth

5. oktober 2020
Lisbeth Torfing sidder i Horsens Byråd for Enhedslisten og hun er med sine 33 år den yngste kvinde i kommunalbestyrelsen og kunne godt tænke sig flere yngre mennesker var med i arbejdet.
Lokalnyt

Et socialt køkken i Grumstrup Forsamlingshus

11. maj 2020
Grumstrup Forsamlingshus og Borgerforening vil med projektet Et socialt køkken udvide og nytænke forsamlingshusets køkken. Lokale og Anlægsfonden har bevilget midler til projektet, der skal skabe mulighed for aktiviteter omkring madlavning, der forstærker fællesskabet i Grumstrup og opland.
Lokalnyt

Hovedgård Multihal får uventet hjælp!

9. marts 2019
Indsamlingen til Hovedgård Multihal er gået ind i sin sidste weekend og man har fået uventet hjælp fra en af de store kapaciteter indenfor indsamling og fundraising. En legende har lagt vejen forbi Grumstrup og deler gavmildt ud af sin store erfaring.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024