Crazy Be Lazy i Føvling KirkeDer er hverken noget Crazy eller Lazy over koret Crazy Be Lazy. Det beviste de højt og syngende i Føvling Kirke onsdag 30. november. 

Fotograf Per Bonde

Kirken var fuld i god tid, inden koret skulle gå i gang, men her i området holder vi tiderne, så præcis kl. 19.30 bød Lene Højbjerg Arp, på menighedsrådets vegne, velkommen til julekoncert med Crazy Be Lazy. Hun takkede korleder Thue de Cros Dich for, at han og koret ville underholde den næste times tid.

Thue svarede, at det er en fornøjelse for koret at komme ud og vise, hvad de kan, og at han jo for øvrigt kendte orglet bagerst i kirken ganske udmærket – Thue har været organist i Føvling kirke gennem længere tid.

Crazy Be Lazy består af 13 kvinder og 3 mænd, hvoraf den ene er Thue de Cros Dich. Efter en kort introduktion til aftenens program, slog Thue tonen an til Santa Claus is coming to Town – dog i den danske version Julemanden er kommet til Byen. Næste nummer var ABBAs Money Money, og sådan fortsatte det vekslende mellem julesange og andre sange fra sangskatten. Der var også indlagt tre fælles sange, så publikum kunne få luftet stemmerne, udover i det omfang publikum kunne teksterne på de øvrige numre. 

Det var en dejlig julekoncert, og alle gik glade derfra, også selvom ikke alle numre var julesange, men det var trods alt heller ikke helt december endnu.

pebo
 

pebo

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024