Bakkekoret giver 10-års jubilæumskoncertI år kan Bakkekoret fejre 10-års jubilæum og man startede under Aktiviteten på Plejecenter Egebakken med ca. 10 medlemmer den 3. oktober 2011, og i dag er vi 29 kvinder og 6 mænd, som kommer fra hele kommunen. 

Vores dygtige korleder Kenny Jensen har været med fra starten, og har på fantastisk vis omdannet et enstemmigt lille kor til et kor med sopraner, alter, basser og tenorer. Hvis der blandt læserne sidder en sangfugl, som længes efter at synge, så kontakt endelig Kenny Jensen på telefon 4053 0353, da vi rigtig gerne vil have flere medlemmer, og der er altid en plads i koret. Man kan også klikke ind på vores hjemmeside Bakkekoret.dk og læse mere om os!

Vi synger kun på dansk - alt fra Carl Nielsen til Kim Larsen, og vi har hele tiden bestræbt os på at synge et afvekslende repertoire. Det har givet sig udslag i diverse temaaftener, som f.eks. Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Kaj Normann Andersen m.fl.

Vores jubilæumskoncert vil være sammensat af en buket af sange, der repræsenterer de 10 år - samt lidt nyt. Vi kan ikke komme udenom et potpourri fra vores repertoire af Kaj Norman Andersen sange, og så får vi et dejligt gensyn med vores tidligere solist Nikoline Naomi Thune Rasmussen, som kommer og fejrer dagen ved at synge sammen med os – og koncerten bliver krydret med lidt ekstra instrumenter!

Vi glæder os rigtig meget, da vi ikke har givet koncert siden vores julekoncert I Hansted Kirke 2019. Derfor nærmer vi os jo 11 års eksistens her ved 10 års jubilæumskoncerten, men alle vores koncerter er blevet aflyst på grund af Corona!

Der er gratis adgang til koncerten, som støttes af Horsens Kommune, og vi byder på et glas vin, vand og lidt snacks – men vi er nødt til at bede om tilmelding på tlf. 2165 9560 Karin Helbo eller på tilmeldingslisten, som hænger på plejecenter Egebakken senest den 4. Maj, da der er begrænset tilskuer antal i cafeen. 

Søndag den 8. Maj kl. 16.00 på plejecenter Egebakken.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023