Kor

Lokalnyt

En symfoni af stemmer i Gedved Musikforening

19. april 2023
Gedved Musikforening byder velkommen til forårets musikalske højdepunkt, når Skanderborg-koret "Vocalí" indtager scenen onsdag den 10. maj kl. 19.30 på Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus. Forbered dig på en aften fyldt med harmoniske klange, der vil tage dig med på en rejse gennem et bredt udvalg af flerstemmige sange.
Lokalnyt

En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed

22. marts 2023
KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.
Lokalnyt

Crazy Be Lazy i Føvling Kirke

6. december 2022
Der er hverken noget Crazy eller Lazy over koret Crazy Be Lazy. Det beviste de højt og syngende i Føvling Kirke onsdag 30. november.
Lokalnyt

Julen er på vej

6. december 2022
En masse skønne mænd, mødte tirsdag sidst på dagen op i Østbirk Kirke. Her stod sognepræst Lone Buhl klar og korleder Ulrik Bruun Fanø. Ulrik Bruun Fanø overtog roret og der blev øvet korsang til den store medalje.
Lokalnyt

Kalder alle sangglade børn

13. oktober 2022
Kattrup og Tolstrup kirker indbyder igen alle sangglade børn til at deltage i børnekoret i Gedved, onsdag 26. oktober hvor børnekoret begynder igen. Koret er for alle børn, der går i 3., 4. og 5. klasse.
Lokalnyt

Gospel workshop løftede sangersjælene

27. september 2022
80 forventningsfulde mennesker fra nær og fjern bl.a. Viborg – Odense –og i alle aldre, mødte op til Gospelworkshop i Østbirk. Der var dog heldigvis også ca. 15 lokale ”sognebørn” blandt deltagerne.
Lokalnyt

En dag i Gospelsangens navn

24. august 2022
Ses vi til Gospelworkshoppen ”Oh Happy Day” lørdag 24. september kl. 9 i Østbirk Præstegård? Vi får besøg af Rune Herholdt, som med mere en 1000 jobs bag sig er en af landets mest erfarne Gospelinstruktører.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023