Kor

Lokalnyt

Bakkekoret giver 10-års jubilæumskoncert

21. april 2022
I år kan Bakkekoret fejre 10-års jubilæum og man startede under Aktiviteten på Plejecenter Egebakken med ca. 10 medlemmer den 3. oktober 2011, og i dag er vi 29 kvinder og 6 mænd, som kommer fra hele kommunen.
Lokalnyt

Korkoncert med Aarhus U i Serridslev Kirke

24. marts 2022
Aarhus U er et blandet kor bestående af 40 ambitiøse korsangere i alderen 15 - 26 år fra det aarhusianske kormiljø. Ved European Choir Games i 2019 vandt Aarhus U sin kategori “Chamber choirs and Vocal Groups” samt en guldmedalje ved Grand Prix of Nations. Koret har tidligere optrådt live på DR, sunget for H.M. Dronning Margrethe samt samarbejdet med navne som Tina Dickow og Aarhus Jazz Orchestra.
Lokalnyt

Julekoncert med Vocalí i Gedved

26. november 2021
Traditionen tro afholder Gedved Musikforening julekoncert i Seminariets hyggelige lokaler. Det er i år Skanderborg-koret Vocalí, der underholder og spiller til et par fællessange.
Lokalnyt

Himmelske Rytmer på Sønderbro

22. september 2021
Efter adskillige udsættelser kunne 50 sangglade børn, mange frivillige og et professionelt orkester sætte hinanden stævne i Sønderbro Kirke lørdag til fem timers intensiv kor sammenværd, som kulminerede i en flot koncert for forældre og interesserede.
Lokalnyt

Gudenå Folkekor er klar til opstart på den nye sæson

30. august 2021
Vi ser frem til at komme i gang med at synge igen efter en lang og uønsket coronapause. Vi håber på at se såvel gamle som nye medlemmer. Der venter os helt sikkert en masse gode oplevelser, for det er dejligt at få stemmerne rørt sammen med andre, og i koret er der både en munter tone og en hyggelig stemning.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021