En symfoni af stemmer i Gedved MusikforeningSkanderborg-koret "Vocalí" (pressefoto)

Gedved Musikforening byder velkommen til forårets musikalske højdepunkt, når Skanderborg-koret "Vocalí" indtager scenen onsdag den 10. maj kl. 19.30 på Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus. Forbered dig på en aften fyldt med harmoniske klange, der vil tage dig med på en rejse gennem et bredt udvalg af flerstemmige sange.

Af Jørn Kildall

Dørene åbnes kl. 19.00, hvor der vil være mulighed for at købe drikkevarer, og koncerten vil tage dig med på en musikalsk odyssé fra moderne og rytmiske numre til klassiske korstykker fra både ind- og udland. Vocalí er et kor, der favner mangfoldighed og passion for sang, hvilket vil skinne igennem i deres optræden.

Skanderborg-koret "Vocalí" har gjort sig bemærket på den internationale scene ved at deltage i korkonkurrencer i udlandet og vinde adskillige guld- og sølvdiplomer. Dette talentfulde kor fejrede for nylig deres 10-års jubilæum og består af omkring 40 korsangere i alderen 25-60 år. Under kyndig ledelse af korleder og dirigent Alice Vestergaard mødes de hver onsdag for at øve og finpudse deres stemmer.

For at sikre dig en plads til denne uforglemmelige aften kan billetter købes på musikhus-gedved.dk. Priserne er 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer. Lad dig fortrylle af "Vocalí"s stemningsfulde præstation og nyd en aften i selskab med musikalsk virtuositet og hjertevarme harmonier.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024