Crazy Ivans i BlueshouseLørdag 13. november, havde BluesHouse besøg af popstjernerne Crazy Ivans, som Søren Rislund faktisk selv udtrykte det fra scenen og var man ikke tilfreds med dette, så kunne man jo bare forlade huset og køre længere ned ad gaden for at tjekke ud, om man måske troede Tamra Rosanes Duo skulle være bedre, Rosanes besøgte nemlig Tebstrup Forsamlingshus, samme aften.

Så var stilen ligesom lagt og der var tændt op i både Ivans og de godt og vel 90 mennesker som var i huset i fredags. Inden der blev blændet op for lyset på scenen kl. 21:00, var der cirka 80 gæster til den flotte 2. retters middag, bestående af gåsebryst med tilbehør, efterfulgt af Risalamande med 2 hele mandler og et par dertilhørende gaver bestående af lækre flasker fin portvin. Stig og hans finere mænd, stod for kreativiteten i køkkenet, denne gang dog uden Stig, som desværre måtte melde afbud på grund af influenza symptomer. Der var stor ros fra gæsterne til køkkenet.

Tilbage til scenen med popstjernerne, som hvis man spurgte gæsterne i salen, var en stor fejlfortolkning, for var der noget Crazy Ivans ikke var, så var det popstjerner! Ivan Sand formåede med sin fantastisk flotte stemme at lave et par fortolkninger af Neil Young og ja det lød nærmest som om selveste Young var bag mikrofonen på scenen. 

Olav Poulsen leverede virkelig smukt guitarspil derude på venstre fløj, mens rytmen hele tiden var perfekt lagt af Mik Schacks stålbesatte fingre, som bevægede sig hen over vaskebrættet og hi-hatten. Til jer som troede at Søren Rislund altid bare er den der lille tykke mand, som kun kan sige en masse sjov, når det nu skal være sjovt, hmmm, vi bøjer os i støvet, Rislund er ikke lille og tyk, HAN er hærdebred og lige nøjagtig gammel nok til at kunne gøre os alle høje af sit geniale mundharpespil og hvilken stemme, manden kan sgu også synge, ja og så kunne han jo altså også sammen med Mik Schack give gæsterne tilbage på rappe replikker, i en fart som man kun kunne forvente fra de 2 herrer med østlig accent.

Alt i alt, igen en fed LIVE oplevelse i BluesHouse med deltagelse fra mange nye ansigter fra nær og fjern, ja vi hørte faktisk fra et par århusianere, at de havde nydt selskab under middagen, sammen med et andet par fra Grindsted, som var kørt herop på for oplevelsens skyld, ja og så endda på motorcykel, hvor efter de skulle overnatte på vores populære B & B, Provstegaarden i Kattrup.

Tusind TAK til alle for jeres support og når I gider, så gider vi altså også godt fortsat at bruge vores frivillige kræfter hen over en 3 dage for jer og sammen med jer! Tak til jer i forsamlingshuset for godt samarbejde og ikke mindst TAK! til jer sponsorer, som gør det hele muligt, for uden jer var der ingen LIVE koncerter fra Hovedgård Bluesfest, også en stor TAK! til Jørn fra vores herlige avis, for utrætteligt at vil bringe artikler fra vores LIVE musik shows i Kattrup.

De flotte billeder er skudt af fotograf Peter Nielsen fra Horsens. TAK! til Peter, som er en sand mester indenfor koncert fotografering.

Vores næste LIVE arrangement bliver med mindre noget andet spændende dukker op, fredag den 11-3-2022, hvor vi vil vende HELT tilbage til bluesmusikken, når Nello & his helping blues band kommer på scenen i Kattrup. Mere glædeligt omkring dette svedige band senere her i avisen. Vi holder alle et vågent øje med januar måned.

Lignende artikler

Gunni Mogensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021