Blues

Lokalnyt

BluesHouse gør det igen – Fed blues i Kattrup

28. marts 2023
Når viljen er der, kan alt lade sig gøre, og det så man fredag aften i Kattrup forsamlingshus. På scenen stod Vega Strauss Band. To guitarister, en bassist og en trommeslager. Fra starten blev publikum advaret om, at der ville blive spillet højt – men som arrangør Gunni Møller Mortensen sagde i pausen, det er jo ikke en kortaften. Der blev spillet højt, men lydfolkene fra Kabelmanden i Grumstrup sørgede for, at lyden var ren og klar.
Lokalnyt

Stort blues-setup i Kattrup

25. oktober 2022
De gode musikarrangører i Kattrup kunne lørdag aften invitere indenfor til en blueskoncert med stort internationalt snit. Her stod de kommende blues-stjerner side om side på scenen i Kattrup forsamlingshus.
112

Storslået koncert i lille forsamlingshus

15. marts 2022
Hovedgård Bluesfest havde endnu engang trommet blues/rock folket sammen til en fantastisk koncert på den lille STORE LIVE scene i Kattrup og det viste sig hurtigt at de omkring 75. tilstedeværende nikkede anerkendende til bandet, da de indtog scenen ved 21:00 tiden med lyd, lys og performance i topkvalitet!
Lokalnyt

Crazy Ivans i Blueshouse

18. november 2021
Lørdag 13. november, havde BluesHouse besøg af popstjernerne Crazy Ivans, som Søren Rislund faktisk selv udtrykte det fra scenen og var man ikke tilfreds med dette, så kunne man jo bare forlade huset og køre længere ned ad gaden for at tjekke ud, om man måske troede Tamra Rosanes Duo skulle være bedre, Rosanes besøgte nemlig Tebstrup Forsamlingshus, samme aften.
Lokalnyt

Så kom der endelig blå toner fra Kattrup

30. august 2021
Efter at måtte aflyse blues festivalen i Kattrup sidste år kunne man igen byde blueshungrende gæster velkommen indenfor, for at nyde det flotte musikprogram som blev afholdt i helt nye rammer, med plads til endnu flere gæster.
Lokalnyt

Bluesen kan ikke holdes nede

29. juni 2021
2020 blev et år, hvor kulturen døde, hvilket også betød at årets store live arrangement i Kattrup måtte aflyses. Nu nynner vi så her i 2021 med på sidste vers af virus blues og lørdag den 28-8-2021 fra middag til midnat, kan vi endelig igen blænde op for en omgang kvalitets blues, rock og roots live musik i det store telt.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023