Debat

Læserbreve

Lokaldemokratiet kan give os naturen tilbage

22. september 2023
DR har lavet et formidabelt stykke public service med serien ”Giv os naturen tilbage”, hvor Frank ”Bonderøven” Erichsen, biolog Morten DD Hansen m.fl. oplyser om, hvordan vi kan få den vilde natur tilbage.
Læserbreve

Det bliver dyrt at være børnefamilie i Horsens

16. september 2023
Det konservative Folkeparti blev desværre nødt til at stå uden for dette års budgetaftale. Det er rigtig ærgerligt, da vi kan se rigtig mange, gode aftryk fra vores værdier og mærkesager. Vi er rigtig glade for, at man har tilgodeset skoleområdet, som virkelig har brug for et økonomisk løft. Men der er brug for endnu flere penge, hvis det virkelig skal batte noget.
Læserbreve

Fremtidens vilkår for regionale busruter

8. september 2023
Flere regionale medier fordelt over hele landet, har i forbindelse med det fremlagte finanslovsforslag fra SVM-regeringen, beskrevet en række udfordringer med fremtidens vilkår for regionale busruter imellem mindre provinsbyer - og de mange landdistrikter.
Læserbreve

Borgmesteren ligger hård ud

29. august 2023
Borgmester, Peter Sørensen, har lagt hårdt ud forud for budgetforhandlingerne med et udspil om skatteforhøjelser på hele 0,4 procent.
Læserbreve

Skal der nu også moms på feriehusudlejning?

17. august 2023
Man troede næsten det var en vits her i foråret, men SVM-regeringen indførte ny moms på fitness, danseundervisning og sågar zumba. På den måde sikrede SVM-regeringen sig årligt 190 MIO. kr. mere til statskassen.
Læserbreve

Replik til Bjørn Brandenborg

17. august 2023
Som svar på Bjørn Brandenborgs (S) læserbrev, skal jeg nævne, at jeg finder det en kende useriøst, når han i et tidligere interview i Berlingske, vedrørende samme sag, udtaler, og jeg citerer: “ytringsfriheden står til hver en tid over hensynet til religion”. Nuvel, det var nok for at høste en smule popularitet, men drømmen om en ministerbil har fået ham på andre tanker, da han blev banket på plads af Mette Frederiksen.
Læserbreve

SF Horsens ønsker flere penge til folkeskolen

15. august 2023
I SF har vi i de seneste mange budgetforhandlinger forsøgt at overbevise flertallet af byrådet om, at skoleområdet skal tilføres flere penge. Parterne fra sidste års budgetaftale er enige om at finde 10 mio. til skolen, men at vi vil kæmpe for mere.
Læserbreve

Stop spildevandsudledningen i Horsens fjord

9. august 2023
Der er stor fokus på naturen, fjorden og vandløbene i vores kommune. Det er godt, men også helt nødvendigt, for klimaet er under forandring og det betyder blandt andet, at vi langt oftere bliver ramt af kraftige regnskyl og skybrud. Det bekræftes af juli måned, som er den mest nedbørsrige målt nogensinde.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023