Debat

Læserbreve

Placering af det politiske ansvar

9. februar 2024
I denne uge har vi i Finansudvalget behandlet SVM-regeringens nye vurdering af, hvad mink-skandalen kommer til at koste landets skatteborgere og virksomheder. Således blev skønnet opjusteret tirsdag med vilde 6,3 MIA kr., så beløbet nu vurderes til at runde 29,5 MIA kr.
Læserbreve

Afhentning af ”skrald”

2. februar 2024
Vi er glade for at få afhentet vores ”skrald”, og det foregår da som regel også gnidningsfrit. Men som I alle ved, har vi haft lidt sne og blæsevejr den sidste tid.
Læserbreve

Den enbenede pirat

24. januar 2024
DEBAT - Det er med en god portion forargelse og en snert af hovedrysten, at jeg taster disse linjer. Nyheden om, at den enbenede pirat, der har angrebet danske soldater, nu har fået ophold i Danmark og endda retten til familiesammenføring, får mig til at tro, at nogen har taget absurditeten til nye højder.
Læserbreve

Gunnar på 87 år, politianmeldt for at spille banko!

18. januar 2024
I Asnæs Forsamlingshus spiller de fortsat banko hver fredag. Her sidder 87-årige Gunnar Nielsen klar til at råbe tal op, for at rejse støttemidler til vedligehold af det lokale forsamlingshus - og andre lokalnyttige formål.
Læserbreve

Hov borgmester – du glemte skattestigningen og infrastrukturen

17. januar 2024
Det er svært at være uenig med borgmesteren, når han i sin nytårstale nævner at det går godt på mange områder i Horsens Kommune. Vi har oplevet en massiv tilflytning af nye borgere og virksomheder, iværksættere har startet nyt, lav arbejdsløshed, øget udbud i arbejdskraft og massive investeringer i skoler og daginstitutioner. Og som tidligere formand for Kulturudvalget i Horsens er jeg utrolig glad for det store fokus på kulturen, civilsamfundet og alle de frivillige som var i nytårstalen – det er Horsens DNA.
Læserbreve

Folkeskolens deroute

17. december 2023
I sidste måned blev der offentliggjort en undersøgelse af alle skoler i Horsens kommune, som viste, hvor gode de er til at løfte eleverne fagligt ud over, hvad der kan forventes i lyset af elevernes socioøkonomiske baggrund. Efterskolerne og et par enkelte folkeskoler dumpede i testen, eftersom deres elever klarede sig markant dårligere end den realistiske forventning.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023