Debat

Læserbreve

Hvorfor glipper tilliden fra vælgerne?

2. december 2022
Det er virkelig gustent sådan som såkaldt ansvarlige partier i disse dage skalter og valter med deres egen troværdighed overfor de vælgere som i tillid valgte af give dem deres stemme. Når en vælger afgiver sin stemme, så er det oftest troværdighed til partiernes ledere som gør den store forskel. Er der høj tillid, så belønnes partier og er troværdigheden mindre flatterende, ja så siver vælgerne. Det er det netop overståede folketingsvalg et rigtig godt eksempel på.
Lokalnyt

Hverdagskultur og store events går hånd i hånd

30. november 2022
En by, der er god at leve i, er en levende by. Det er min påstand, og derfor er det den levende by og kommune, jeg synes, vi alle fortsat skal arbejde på at udvikle i de kommende år. På trods af krisetider og hårde prioriteringer bør vi fortsat have høje ambitioner for den levende by.
Læserbreve

Magten skal skifte i et velfungerende demokrati

13. november 2022
Når den socialdemokratiske valgmaskine begynder at kværne, bliver man mast. Med millioner af skatteyderpenge i lommen sættes dagsordenen og politiske modstandere efterlades hårdt kvæstet. Spørg bare De Konservative.
Læserbreve

Kultur med omtanke

30. oktober 2022
Der er ingen tvivl om, at kulturlivet er en vigtig del i vores samfund, og som vi ikke kan undvære.
Læserbreve

E45 skal udvides mellem Horsens og Randers nu

27. oktober 2022
Som chauffør har jeg gang på gang siddet i en kø på motorvej E45 mellem Vejle og Randers. Og jeg ikke alene. Tusindvis af østjyder holder dagligt i kø på motorvejen i halve og hele timer. De kommer for sent på arbejde, for sent hjem, varertransporter når ikke frem, folk misser færgen osv.
Læserbreve

Støt efterskolerne

23. oktober 2022
Kristendemokraterne ser med bekymring på regeringens ønske om at beskære tilskuddet til efterskolerne. I en tid med økonomisk krise vil dette betyde, at mange forældre ikke længere har råd til at sende deres store børn på efterskole. Det vil være en skam, da efterskolerne styrker de sociale kompetencer og giver mange skoletrætte elever en ny tilgang til skole og læring.
Læserbreve

Et Danmark i balance

14. oktober 2022
Der skal være forskel på at bo i store byer eller på landet, men der skal være mere opmærksomhed på at skabe et Danmark i balance, hvor vi i større grad er i stand til at spille hinanden gode.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022