Debat

Læserbreve

Kystvandrådet Horsens Fjord

11. juli 2024
DEBAT - Den grønne trepartsaftale er historisk. Danmarks naturfredningsforening, landbruget og regeringen er blevet enige om en aftale, som skal skabe et bæredygtigt landbrug og bringe de danske kystvande tilbage i en god økologisk tilstand.
Læserbreve

Så kom der penge til cykelstien Østbirk-Horsens

26. juni 2024
DEBAT - Nogle gange tror man at man er blevet hacket, det troede jeg i morges kl. 6.15 hvor jeg fik en sms med beskeden (ring - jeg har nogle penge til Østbirk) men den var god nok, det var Peter Sørensen der lige skulle fortælle den gode nyhed, og så blev jeg da vågen. For nyheden og pengene var til at vi nu kan færdiggøre cykelstien mellem Horsens og Østbirk.
Læserbreve

Flere hænder til vores børn

22. juni 2024
DEBAT - Da jeg blev formand for Børne- og dagtilbudsudvalget, var det med en ambition om at gøre rammerne for vores børn bedre skridt for skridt. At vi hele tiden gør lidt mere for at vores børn kan trives, lære og udvikle sig gennem leg og børnefællesskaber, hvor der er plads til nysgerrighed og tid til omsorg.
Læserbreve

Et skridt i den rigtige retning

21. juni 2024
I Horsens Kommune har Socialdemokratiet en stærk tradition for at sætte velfærden i højsædet. Som socialdemokrat er jeg stolt af at der i tillæg til budgetaftale 2024/2025 fortsat er en styrkelse af de kerneværdier, der gør vores kommune til et godt sted at leve for alle.
Læserbreve

CO2 er fremtidens ressource, med stort potentiale!

21. juni 2024
DEBAT - Hvorfor vil SVM-regeringen partout indføre en ny CO2-afgift på dansk producerede landbrugsvarer? Ingen andre lande har afgiften, alligevel så insisterer regeringen nidkært på at indføre en produktionsskadelig ny afgift, som faktuelt koster danske arbejdspladser og derimod øger importen på bekostning af de danske producenter.
Læserbreve

Børn har ret til en god start på livet

18. juni 2024
DEBAT - Da jeg gik ind i politik, var det med ønsket om at være med til at styrke vores folkeskoler i Horsens Kommune. Alle børn har ret til en god start på deres skolegang, og vores mål må altid være, at alle børn får så god en skolegang som muligt.
Læserbreve

Jordfond er vejen til en ren fjord!

18. juni 2024
DEBAT - Horsens fjord er i en rigtig dårlig økologisk tilstand. Faktisk er fjorden i rød zone. En tilstandsvurdering som bruges, når Miljøstyrelsen undersøger og kategoriserer den økologiske tilstand i et område, hvor rød er den dårligste.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024