Der bliver lagt ny asfalt på Haldrupvej og Chr. M. Østergaards Vej i HorsensBåde Chr. M Østergaards Vej og Haldrupvej nær Stensballe Sund trænger til at få ny asfalt. Første del af arbejdet starter søndag aften og kommer til at foregå på de markerede strækninger.

Vejene vil være delvist spærret for bilisterne i aften- og nattetimerne nogle dage i de kommende uger, mens vejene asfalteres.

Det er tid til ny asfalt på en del af den meget trafikerede Haldrupvej og på Chr M Østergaards Vej i den østlige del af Horsens nær Stensballe Sund. Den udtjente asfalt er allerede fræset af på de pågældende strækninger.

Fra på søndag den 9. oktober kl. 18 til fredag morgen den 13. oktober vil der blive lagt ny asfalt på Haldrupvej. Dernæst asfalteres Chr M Østergaards Vej, hvilket kommer til at foregå fra søndag den 16. oktober kl. 18 til tirsdag morgen den 18. oktober.

For at genere trafikanterne mindst muligt bliver asfaltarbejdet udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 18 og 05.

- Haldrupvej er en af vores mest befærdede veje i Horsens med 18.000-20.000 biler i døgnet. Derfor planlægger vi arbejdet, så trafikken som udgangspunkt kan afvikles normalt fra morgen til aften. I timerne mellem kl. 18 og 05, hvor vi asfalterer den pågældende strækning ned mod sundet, kan trafikanter stadig passere, men vejen vil i tidsrummet kun være åben i én retning ad gangen. Derfor må bilister forvente lidt ventetid, siger Allan Lyng Hansen, som er afdelingschef i Affald, Trafik og Ejendomme i Horsens Kommune.

Den gamle asfalt ér fræset af på Chr. M Østergaards Vej og den aktuelle strækning på Haldrupvej. Foto: Horsens Kommune

Til gengæld vil Chr. M Østergaards Vej blive spærret helt for den almene trafik i aften- og nattetimerne, hvor asfalten bliver lagt. Beboer- og ærindekørsel er dog stadig tilladt.

I begge tilfælde bliver trafikanterne guidet igennem ved hjælp af henholdsvis omkørselsskilte og midlertidigt trafiksignal, som følger arbejdets etaper.

Bor man ud til de berørte veje, kan man opleve støjgener, mens der bliver arbejdet.

Afhængigt af vejret kan der ske ændringer i tidsplanen.

Både Chr. M Østergaards Vej og Haldrupvej nær Stensballe Sund trænger til at få ny asfalt. Første del af arbejdet starter søndag aften og kommer til at foregå på de markerede strækninger.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023