Stensballe

Lokalnyt

Stensballe U13 pigerne klar til finalebraget

6. juni 2024
STENSBALLE - Et unikt sammenhold og uovertruffen kampgejst har bragt Stensballe U13 pigerne til pokalfinalen. Holdet, som allerede har bevist deres værd på Jyllands fodboldscene, står nu over for en spændende udfordring mod Varde.
Lokalnyt

Mød fyrværkerinørden Jacob

29. december 2022
Jacob Hagerup er fyrværkerinørd, det er ikke bare noget avisen skriver, det er sådan han betegner sig selv. Jacobs store hobby er fyrværkeri og her den ene gang om året giver han den fuld gas som fyrværkerimester i Stensballe og laver områdets mest spektakulære fyrværkerishow.
Lokalnyt

Julestemningen spreder sig på Stensballe Gods

28. november 2022
Årets juletræssalg er startet på Stensballegaard Gods, hvor man har mulighed for at købe sit juletræ og på julemarkedet kan man finde flot julepynt. Man kan også tage en tur i skoven og fælde sit eget juletræ. På julemarkedet er der opstillet en fin hestevogn hvor man kan tage årets julefoto.
Lokalnyt

Rejsegilde på Stensballegaard Padel

16. november 2022
Motion er sundt og padeltennis er en idrætsgren som oplever større og større interesse. Tirsdag 8. november var der rejsegilde i Stensballe hvor et imponerende anlæg tager form.
Lokalnyt

Balleminoen fik de unge væk fra skærmen

17. oktober 2022
Mandag i ugen før skolernes efterårsferie blev skudt i gang på Stenballeskolen med BalleVerden. Her skulle eleverne arbejde med FN’s Verdensmål og særligt klimamålet fyldte meget.
Lokalnyt

Hyggelig intimkoncert på Meldrupgård

16. september 2022
Søren Mandrup er en initiativrig herre og søndag havde han fået en intimkoncert stablet på benene på Meldrupgård i Stensballe, og han havde fået Sascha Dupont til at være musikalsk gæst.
Lokalnyt

Flot fremmøde ved åben have i Haldrup

6. juli 2022
Der var åben have hos Kirsten Hjorth Andersen og Torben Steen Andersen i Haldrup i denne weekend. Deres have i engelsk stil er imponerende flot og mange interesserede havde da også fundet vej til de smukke omgivelser.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024