Der skal løbes langt i StenbjergJørn Sørensen står her på den flotte løberute som benyttes lørdag 10. juli til Stenbjerg Maraton

Lørdag 10. juli afholder man et maraton på vejene og skovstierne omkring Stenbjerg og Sattrup. Løber er meget eksklusivt da der kun kan være 20 løbere med, når de 42.195 meter skal tilbagelægges i de flotteste rammer man kan forestille sig.

Af Jørn Kildall

Bag arrangementet står en lokal løber Jørn Sørensen som lægger gårdsplads til, når løberne kommer til Sattrup/Stenbjerg på lørdag.

- Grunden til at vi kun kan have tyve deltagere skyldes, at hvis vi skal være flere… så skal der indhentes politi- og myndighedstilladelser ind. Det er vi alt få små til, derfor dette eksklusive løb med kun tyve deltagere, forklarer Jørn Sørensen.

Jørn Sørensen og hans medarrangører har planlagt en meget flot rute, som begynder inde i skoven på Stenbjergvej og som går via skoven ved Julianelyst Gods, og videre gennem skoven og ud til Torpvej. Herfra går turen tilbage til udgangspunktet. Denne rute skal løbes fire gange og på femte og sidste omgang er ruten kortet af, så hvis man gennemfører alle fem omgange, har man løbet et maratonløb. 

Man har aftaler med de forskellige lodsejere hvis skovstier løbet kommer igennem og løbet kan godt tillade sig, at kalde sig for Danmarks Smukkeste Maraton.

På ruten vil der være to vanddepoter og ved hoveddepotet vil der udover vand, også være cola, bananer, chips mm. Når løbet er slut tænder Jørn Sørensen op i grillen og der vil være grillpølser og en øl til alle deltagerne.
I skrivende stund har man fået 12 tilmeldinger og Jørn Sørensen forventer at der er lukket for tilmelding meget snart.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021