Der var helt stilleLørdag 30. april var der fest på FÆNGSLET, men der var ikke en lyd at høre. For man havde inviteret til Silent Disco – eller stille disko på dansk, hvor gæsterne bliver udstyret med hovedtelefoner og er sammen om musikken, uden at andre kan lytte med.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Avisens udsendte mødte Hans Christian Skaarup som er arrangøren bag Silent Jailhouse / Silent Disco, der er tre fester i 1.

Festen havde indtaget den nye flotte Vestsal på Fængslet og her dansede gæsterne eller sad ned og nød en drink – alle med hovedtelefoner på, som var udstyret med tre kanaler, en ene med disko, den anden med høj rock og på den tredje var der salsa og masser af pop.

- Man vælger selv hvad man vil høre alt efter hvilket humør man er i. Her skulle gerne være noget for alle. Vi havde håbet på flere gæster end de 200 som kom, men ligesom andre arrangører tror vi på at efter Coronaen har folk lavet andre aftaler og holder måske andre fester. Men dem som mødte op, fik en fed fest, fortæller HC Skaarup.

Hans Christian hviler ikke på laurbærrene og senere i måneden afholder man musikfestivalen Wall Of Sound på Fængslet. Her vil man også kunne finde Silent Disco på sin egen scene, blandt masser af musikalske tilbud.

Festen blev udsat flere gange

Man afholdt Silent Disco første gang i 2020, men måtte se sig stoppet af Coronaen.

Nana Renée Andersen som er kultur- og eventleder på Fængslet er glad for at man endelig kan afholde Silent Jail, da man gennem de sidste to år er blevet forhindret af Coronaen adskillige gange.

- Det er fedt at se de rammer Vestsalen tilbyder blive forvandlet til en natklub, slutter hun af.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023