Det var en våd omgang! Horsens Dyrskue 2024 er overstået(Foto Arendina Post de Jong)

HORSENS - Det startede med heldagsregn om lørdagen, men danskerne er ved at være vant til regn og klæder sig efter vejret. Søndag blev vejret meget bedre. Mange trodsede det våde vejr, og gratis adgang til dyrskuet hjalp også med at få gæsterne lokket ind på pladsen.

Af Jørn Kildall. Foto Arendina Post de Jong

Horsens Dyrskue 2024 fik en ufrivillig våde start, da lørdag bød på heldagsregn. Men publikum viste sig at være godt forberedte med regntøj og gummistøvler. På trods af det dårlige vejr strømmede folk til pladsen, hvilket delvist kan tilskrives den gratis adgang, som arrangørerne havde besluttet sig for i år.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

Aktiviteter og udstillinger

Dyrskuet bød på en bred vifte af aktiviteter og udstillinger. Grisevæddeløb, kaninhoppebane, ponyridning og skydning med lasergevær var blandt de populære attraktioner. Store landbrugsmaskiner fra blandt andre Dansk Maskincenter, Yding Smedie & Maskiner A/S, Nellemann Machinery - Danmark, SMT-Maskiner og AP Service Tebstrup prydede også pladsen. Det var en imponerende samling af maskineri, der var til glæde for både store og små.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

Udstillingspladser revet væk

Allerede flere dage før dyrskuet åbnede, kunne standudvalget melde alt udsolgt i standpladser. Det betød, at dyrskuepladsen var fyldt til randen med udstillere, som havde masser af spændende ting at vise frem. Efter flere års fravær var det igen muligt at opleve både store og små grej på nært hold.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

Konkurrencer og præmier

Der var masser af konkurrencer, hvor køer, heste og grise blev bedømt. Dommerne havde nok at se til, og konkurrencerne tiltrak mange nysgerrige blikke. Der var også rig mulighed for publikum at se de flotte dyr og de mange forskellige racer, der var repræsenteret.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

Fotografer i regnvejr

Avisens fotografer var også på pletten begge dage. De måtte dog kæmpe mod vejrguderne for at få de gode billeder i hus. Med fryseposer som improviserede regnfrakker til kameraerne lykkedes det dem at holde udstyret tørt. Dog måtte fotograferne en tur hjem for at skifte til tørt tøj, da de blev gennemblødte fra yderst til inderst.

En solrig afslutning

Heldigvis klarede vejret op om søndagen, og solen skinnede på de mange besøgende, der nød den sidste dag på dyrskuet. Det blev en vellykket weekend, trods en noget våd start, og arrangørerne kan se tilbage på et begivenhedsrigt og velbesøgt Horsens Dyrskue 2024.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024