Egebakken

Lokalnyt

Hvis Musikhuset kan, så kan Egebakken også

30. november 2022
Hvor der er en vilje, er der en vej, siger Finn Olsen formand for Centerrådet for Egebakken. Sidste år var han sammen med de øvrige medlemmer af Bakkekoret i Musikhuset i Århus for at høre ”Den gamle sangskat”. Vi blev så begejstrede for det, vi hørte, at vi besluttede, at det skulle alle de andre brugere af Egebakkens faciliteter også høre, siger Finn.
Lokalnyt

Bakkekoret giver 10-års jubilæumskoncert

21. april 2022
I år kan Bakkekoret fejre 10-års jubilæum og man startede under Aktiviteten på Plejecenter Egebakken med ca. 10 medlemmer den 3. oktober 2011, og i dag er vi 29 kvinder og 6 mænd, som kommer fra hele kommunen.
KV21

Søren Pape på besøg i Horsens

3. november 2021
Torsdag formiddag var Søren Pape sammen med spidskandidat Esben Hedeager og byrådskandidat Annette Schulz Jensen på besøg på Egebjerg Plejehjem. Efter en fremragende rundvisning af leder Aase Eide, hvor alle virkelig mærkede stedets nærværende og hjemlige hygge, blev der budt på kaffe med husets beboere.
Lokalnyt

Egebakken i kirke

25. juni 2021
Onsdage er gudstjenestedag en gang om måneden, og den 16. juni var ingen undtagelse. Alt var dog ikke som det plejer, for denne onsdag var gudstjenesten forrykket til Hansted kirke i stedet for i Egebakkens fællesrum. Her er beretningen.
Lokalnyt

Påske på Egebakken - så er vi tilbage

4. april 2021
Onsdag den 31. marts blev der for første gang siden jul holdt gudstjeneste på Egebakken. Det var påske med hiv og sving, fællessang og det hele, for nu er alle beboere vaccineret.
Lokalnyt

Advent på Egebakken

28. november 2020
”Vær velkommen Herrens år…” og velkomne var kirkesanger, organist og præst, da Egebakken tog forskud på adventstidens glæder den 25. december med hjemmebagte æbleskiver akkompagneret af adventssalmer og gudstjeneste.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023