Egebjerg Revyen 2022 - Nu kan vi ikke tie stille mereFra den 9. til den 12. marts vil man I Egebjerg Forsamlingshus blive mødt af følgende velkomstsang til tonerne af melodien "Det er sommer, det er sol og det er søndag" 

I 2020 havde holdet bag revyen sadlet op til det helt store latterbrøl under titlen "Helt Til Hest", taget fra et gammelt Cirkusrevy nummer, hvor de to kokke fra Disney filmen Lady og Vagabonden, i et hæsblæsende tempo synger om deres forkærlighed for polsk hestekød. Desværre kom der en Corona i vejen og revyen snublede kort efter start. 

Men nu er holdet sadlet op igen og har lagt sig i tøjlerne for at skabe Egebjerg Revyen 2022, med den oplagte og optimistiske titel som der synges om i velkomstsangen, nemlig: "Op På Hesten Igen". Med i opløbet vil man kunne opleve seks erfarne revyryttere og en enkelt debutant. På hoppesiden er det Kirsten Møller Rasmussen, Amanda Arrigan Nymann, Sarah Rasmussen og Kathrine Markussen, mens man i hingsteflokken finder, Flemming Dam Thomsen, Taus Houmøller og føromtalte debutant, Jesper Rosenberg Antonsen. 

Krænkelses barometer 

Som en hel ny service til publikum har man i år klassificeret revyens forskellige numre efter en krænkelsesskala der går fra 0 til 5+, hvor 0 er aldeles harmløst, mens 5+ hos den krænkelsesparate del af publikum, udgør en decideret sundhedsrisiko med fare for liv og lemmer. 

Egebjerg Revyen lover at deres lattermilde blanding af sange, sketchs og vanvittige indfald, for det meste befinder sig i området omkring 0 - 3, men der vil dog være et par enkelte numre der når op på både 5 og 5+. Revyens numre er enten helt skrevet af aktørerne selv eller inspireret af og i flere tilfælde fuldstændig planket fra diverse tv sketchshows og adskillige af de danske sommerrevyer. 

Som et meget positivt islæt, kan nævnes at den i lokalområdet så berygtede Egebjerg murer Flemming, i år kun vil optræde med bar mave i et enkelt nummer. Det er til gengæld et fuldstændig 

VANDvittigt nummer om noget så uskyldigt som en livredders arbejde i Horsens Svømmehal Aqua Forum, flot svømmet i land af to af vores energiske hopper. Op på hesten igen spiller alt hvad remmer og tøjler kan holde i uge 10 med generalprøve onsdag den 9. marts, premiere torsdag den 10. marts og forestillinger fredag og lørdag den 11. og 12. marts. 

Kom bla. og mød Sherlock Holmes, Gentleman Finn, lesbiske linedancere, Jesus og de før omtalte Disney kokke.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023