Tina inviterer til julemarked i EgebjergTina Ørnholm Frederiksen inviterer til hyggeligt julemarked i den gamle stald, i Egebjerg.

Der er ved at være pyntet op til julehygge i stalden på Sorthøjvej 10 i Egebjerg, hvor Tina Ørnholm Frederiksen inviterer til hyggeligt julemarked i den gamle stald.

Af Jørn Kildall

Selvom stalden er på mere end 200 m2, er den godt fyldt op og har kommer julegodter for hele familien og Tina fortæller:

- Julen er for hele familien og det skal vores gode julevarer og også afspejle. Her er noget for både mor, far og børnene, så ingen går tomhændet hjem. Vi får også en salgsvogn udenfor som vil lange Churros over disken… her kommer til at dufte af jul.

I stalden finder man brugskunst, dekorationer og kirkegårdskranse. Der vil være masser af god specialøl, vine og gin. Du kan finde ost og skinke, kaffe og te – der vil være masser af smagsprøver til julegæsterne.

- Vi har satset på at have det hele – til hele familien. Det bliver en slags all-in-one julemarked og skulle man have lyst til at fælde sit eget juletræ så står de klar ude bagved.

Tina Ørnholm Frederiksen holder åben to weekender for julegæsterne, 27. – 28. november og 4. -5- december, alle dage klokken 10 – 16, på Sorthøjvej 10 i Egebjerg.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023