En drøm gik i opfyldelse for MadsFredag gik en drengedrøm i opfyldelse da Østbirkdrengen Mads Bech Sørensen fik sin debut for Brentford i verdens bedste liga, Premier League.

Af Jens Glavind

Før sommerferien gæstede Mads Bech Sørensen Østbirk Hallen hvor han holdt et foredrag for små 100 lokale borgere der hørte beretningen om hvordan man som fodboldspiller i en lille lokal klub som ØIF kan tage hele springet via AC Horsens til Brentford i den næstbedste række i England og tilmed sætte kronen på værket ved at rykke op i Premier League.

Før sommerferien var det ikke givet at Mads også ville få sin debut i Premier League allerede i den første kamp, for som Mads sagde, så ville der komme nye spillere til og dermed gøre konkurrencen endnu hårdere i truppen.

Det var Brentfords første kamp i den bedste engelske række i 74 år, og de fleste fodboldeksperter havde ikke spået klubben mange chancer mod mastodonterne fra Arsenal.

Samtidig havde Brentfords danske manager Thomas Frank aldrig præsteret at vinde en kamp i sæsonpremieren, så det var hårde odds for Mads Bech Sørensen og co.

Brentford gjorde samtlige skeptikere til skamme og leverede en heroisk indsats godt hjulpet på vej af et entusiastisk hjemmepublikum på Community Stadium i udkanten af London, da ”The Bees” sikrede sig en fortjent sejr på 2-0.

Mads Bech Sørensen startede kampen på bænken, og da stadionoret havde rundet 70 minutter blev Mads skiftet ind og det skulle vise sig at han hurtigt ville få en afgørende hovedrolle.

Allerede få minutter efter indskiftningen blev Mads noteret for en assist da han med et langt indkast sendte bolden ind i feltet hvor danske Christian Nørgaard med pandebrasken sendte bolden i mål til 2-0 der blev kampens resultat.

Mads Bech Sørensen fik med sit indhop bevist at han sagtens kan begå sig i verdens bedste liga og der venter Østbirkdrengen mange spændende og udfordrende kampe i den resterende del af sæsonen.

Stort tillykke til Mads med debuten i Premier League – det er en enestående og fantastisk præstation han har leveret!

Lignende artikler

Jens Glavind

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021