En festlig julegaveidéStig Rossen står sammen med sopranen Kiki Brandt på scenen som solister når der afholdes Nytårskoncert 8. januar i Forum Horsens. (Pressefoto)

Det starter nu. Hvad skal jeg give i julegave? Tankerne begynder lige så stille at kredse omkring hvad mon ens kære skal have julegave? Oplevelsesgaver er altid populære og er man til fest og farver kan du få inspiration til en oplagt gavevalg her.

Lions Horsens afholder 8. januar deres flotte nytårskoncert i Forum Horsens, hvor Stig Rossen og Kiki Brandt er solister og med sig som backinggruppe, har de hele Odense Symfoniorkester.

Man har tidligere afholdt flere, næsten udsolgte, nytårskoncerter og i 2023 er heller ingen undtagelse. Nytårskoncerten foregår søndag 8. januar klokken 15 og der vil være mulighed for at tilkøbe en lækker tapasmenu fra Hotel Pejsegården, som kan nydes med bobler i INSERO-hallen som ligger lige ved siden af Forum Horsens, inden festen for alvor slippes løs.

Musikken vil være en festlig, fejende og farvestrålende - en hyldest til den klassiske wiener nytårskoncert. I år vil der også være dansere med til nytårskoncerten fra Juliussens Dans som vil sætte ekstra farver på oplevelsen i forum Horsens.

Der kan bestilles billetter og tapasmenu på www.nytaars-koncert.dk og hos Horsens Ny Teater, Lions Horsens glæder sig til at se masser af glade gæster til årets Nytårskoncert i Forum Horsens.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023