Forum

Lokalnyt

Efterskolerne i Sydøstjylland sætter fut i gæsterne!

4. april 2023
Det var en dag fyldt med energi, entusiasme og talent, da efterskolerne i Sydøstjylland afholdt deres gymnastikstævne i Forum Horsens den 30. marts 2023. Med deltagelse fra 13 efterskoler i regionen, var det en sand fest for øjet og en hyldest til gymnastikkens verden.
Lokalnyt

Den vildeste dans i Forum

8. februar 2023
Weekenden var et overflødighedshorn af kulturelle tilbud i bygningerne hos Horsens Forum og INSERO. Her var boksning, dansekonkurrence og harmonikatræf. Kort sagt her var noget til enhver smag.
Lokalnyt

Wien kom til Horsens

11. januar 2023
Der var næsten fyldt i Forum Horsens, da der var inviteret til storslået nytårskoncert med Odense Symfoniorkester, Stig Rossen og sopranen Kiki Brandt, en koncert arrangeret af Lions Horsens.
Lokalnyt

Nytårskur sad lige i Fællesskabet

9. januar 2023
Efter nogle års fravær var der atter nytårskur i Forum Horsens. Kuren afholdes af Horsens Kommune og der var omkring 6-700 fremmødte i den store sal. Her holdt borgmester Peter Sørensen sin nytårstale til erhvervsliv, foreninger, myndigheder og kommunale chefer.
Lokalnyt

Stig, Kiki og symfonikerne

8. december 2022
Om en måneds tid så er både jul og nytårsaften lagt bag os, men lige foran, den ottende januar står Lions Horsens store nytårskoncert klar og venter på at tage imod forventningsfulde koncertgæster. Og i front for Odense Symfoniorkester møder vi stig Rossen og Kiki Brandt som vil underholde det store publikum i forum Horsens.
Lokalnyt

En festlig julegaveidé

17. november 2022
Det starter nu. Hvad skal jeg give i julegave? Tankerne begynder lige så stille at kredse omkring hvad mon ens kære skal have julegave? Oplevelsesgaver er altid populære og er man til fest og farver kan du få inspiration til en oplagt gavevalg her.
Lokalnyt

Kom til kæmpe Legedag i Forum Horsens

9. november 2022
Lørdag d. 12. november fra kl. 10 til 14 er der store legedag for børn og barnlige sjæle i Forum Horsens. HH Elite og Eventbyro arrangerer legedagen, hvor der er fri adgang for børn og barnlige sjæle. Forældrene kan godt sætte et kryds i deres kalender, for der vil være mange forskellige aktiviteter for børnene. Og det koster gratis at lege med.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024