Forum

Lokalnyt

Wien kom til Horsens

11. januar 2023
Der var næsten fyldt i Forum Horsens, da der var inviteret til storslået nytårskoncert med Odense Symfoniorkester, Stig Rossen og sopranen Kiki Brandt, en koncert arrangeret af Lions Horsens.
Lokalnyt

Nytårskur sad lige i Fællesskabet

9. januar 2023
Efter nogle års fravær var der atter nytårskur i Forum Horsens. Kuren afholdes af Horsens Kommune og der var omkring 6-700 fremmødte i den store sal. Her holdt borgmester Peter Sørensen sin nytårstale til erhvervsliv, foreninger, myndigheder og kommunale chefer.
Lokalnyt

Stig, Kiki og symfonikerne

8. december 2022
Om en måneds tid så er både jul og nytårsaften lagt bag os, men lige foran, den ottende januar står Lions Horsens store nytårskoncert klar og venter på at tage imod forventningsfulde koncertgæster. Og i front for Odense Symfoniorkester møder vi stig Rossen og Kiki Brandt som vil underholde det store publikum i forum Horsens.
Lokalnyt

En festlig julegaveidé

17. november 2022
Det starter nu. Hvad skal jeg give i julegave? Tankerne begynder lige så stille at kredse omkring hvad mon ens kære skal have julegave? Oplevelsesgaver er altid populære og er man til fest og farver kan du få inspiration til en oplagt gavevalg her.
Lokalnyt

Kom til kæmpe Legedag i Forum Horsens

9. november 2022
Lørdag d. 12. november fra kl. 10 til 14 er der store legedag for børn og barnlige sjæle i Forum Horsens. HH Elite og Eventbyro arrangerer legedagen, hvor der er fri adgang for børn og barnlige sjæle. Forældrene kan godt sætte et kryds i deres kalender, for der vil være mange forskellige aktiviteter for børnene. Og det koster gratis at lege med.
Lokalnyt

Lions Horsens inviterer igen til stor nytårskoncert

4. oktober 2022
Når man skal afholde en nytårskoncert skal man bruge et stort orkester, gode solister og et feststemt publikum. Lions Horsens har inviteret Odense Symfoniorkester og solisterne Stig Rossen og Kiki Brandt, og nu mangler der kun gæsterne i Forum til en fejende flot Wienerkoncert i Forum Horsens søndag 8. januar 2023 kl. 15.
Lokalnyt

Lions gav flot Ældrefest

24. maj 2022
Efter to års fravær kunne Lions Club Bygholm lørdag invitere til ældrefest i Forum INSERO og omkring 450 gæster var mødt op til god underholdning og lagkage.
Lokalnyt

Lions Club Bygholm holder forrygende ældrefest i Forum

10. maj 2022
Endelig har covid sluppet sit tag og Lions Bygholm Horsens kan igen fortsætte den årelange tradition med at holde Ældrefest. Efter 2 års venten er Lions Bygholm Horsens klar til at åbne dørene i Insero Forum Horsens for 650 ældre borgere i Horsens og omegn.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022