En vakker forestilling i VestbirkAlle årgange på Vestbirk Friskole havde brugt en hel uge på at lave deres egen flotte fortolkning af eventyret om Tornerose, som skuespil, tilsat sang og musik.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Det kræver masser af planlægning og tid, når alle elever på Vestbirk Friskole var involveret i opsætningen af deres udgave af Tornerose. Men man nåede at lave en flot forestilling, men uden publikum dur det jo ikke.

Derfor var forældre og bedsteforældre inviteret til at nyde det hårde arbejde, på skolens scene som var opstillet i gymnastiksalen. Her er der begrænset plads, så man måtte spille forestillingen fire gange over et par dage.

Elever og lærere havde fordelt opgaverne mellem sig, og nogle stod på scenen som skuespillere, andre sad i orkestret, og andre styrede teknikken så der kom både lys på scenen og lyd ud af højtalerne.

Forestillingen var bygget over Torneroseeventyret og der var mange sjove jokes og finurligheder i stykket, og fredag formiddag hvor bedsteforældrene var inviteret blev det vist klappet ekstra højt over de fine præstationer.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021