Energien bruser ved Etac's 50-års jubilæum!(Privatfoto)

One Etac fejrer det gyldne jubilæum ved at deltage i Beringsstafetten i Horsens - Et statement om sundhed, sammenhold og samfundsansvar.

Af Jørn Kildall

Beringsstafetten i Horsens blev ikke bare en begivenhed, men et udstillingsvindue for teamånden hos One Etac. Med 77 deltagere, fordelt fra tre firmaer: R82 A/S, Etac A/S og Patient Handling, var det klart, at virksomheden prioriterer fællesskab højt.

Fra grundlæggelse til global succes

Fra sin beskedne start i 1973 til i dag er Etac vokset til at blive en verdensleder inden for ergonomiske hjælpemidler. Et gyldent jubilæum er en milepæl, men virksomhedens mission har altid været den samme: At forbedre livet for dem, de tjener.
 

(Privatfoto)

Forpligtet til lokalsamfundet

Det er ikke kun i den internationale arena, at Etac gør en forskel. Med mange medarbejdere fra lokalområdet og en langvarig forbindelse til Horsens er der et stærkt ønske om at give tilbage. Som CEO Glenn Kjær så rammende udtalte: ”Det er naturligt for os at støtte lokale begivenheder som Beringsstafetten.”

Vejret kunne ikke dæmpe gejsten!

Selvom skyerne over Horsens måske var grå, var stemningen i One Etac's hold alt andet end det. Regnen kunne ikke skylle den gode atmosfære væk - og som en ekstra bonus ventede der lækre grillpølser ved målstregen.
 

(Privatfoto)

Fremad mod 2024

Deltagelsen i Beringsstafetten blev den perfekte måde for One Etac at runde jubilæumsåret af på. Sammenhold, sundhed og en urokkelig tro på samfundsansvar var i centrum, og som deltagerne sagde: "Vi ses igen til næste år!"

Gi' den gas, One Etac. Tillykke med jubilæet!
 

(Privatfoto)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024