Enhedslisten

Læserbreve

Debat: Nu kan det være nok - Stranden er for os alle!

30. oktober 2021
Der er rod på stranden mellem Langelinie og Sundet og det er meget svært for borgerne at gå på stranden. Nogle matrikelindehavere har åbenbart gennem årene fået den opfattelse, at stranden kun er for dem. Der er bygget broer, som spærre. Der ligger både og rod på stranden, der er betontykke mure, der udvider haverne og optager stranden. Der er ulovlige privatskilte og indhegning.
Læserbreve

Debat: Send politikerne i nyttejob!

22. oktober 2021
Regeringen vil indføre en såkaldt arbejdspligt for 20.000 kontanthjælpsmodtagere. Det betyder, at man skal arbejde 37 timer om ugen for sin ydelse, hvilket giver en ekstremt lav timeløn, som ligger langt under de overenskomster, som den danske model er nået frem til.
Læserbreve

Debat: Hvor er den psykiske pleje?

11. september 2021
I et læserbrev kunne man for nyligt læse at Socialdemokraterne i Horsens ville lave flere ændringer i hjemmeplejen og indføre faste teams. Det lyder alt sammen godt og hvem ønsker ikke at de ældre i Horsens vil det samme ansigt der kommer hver dag.
Læserbreve

Debat: Stop unødvendig rovdrift på råstoffer i den midtjyske natur

6. maj 2021
Vi har som samfund selvfølgelig brug for råstoffer i fremtiden til byggeri m.v., men vi bruger alt for mange nye råstoffer med den deraf følgende ødelæggelse af naturområder. Det er ganske enkelt for nemt at få lov til at grave nye kratere i den danske natur, hvor landskabspleje og natur sættes under alvorligt pres og skaber jordens ar, som nogen kalder det.
Lokalnyt

Lighed og tolerance er vigtigt for Lisbeth

5. oktober 2020
Lisbeth Torfing sidder i Horsens Byråd for Enhedslisten og hun er med sine 33 år den yngste kvinde i kommunalbestyrelsen og kunne godt tænke sig flere yngre mennesker var med i arbejdet.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021