Et Danmark i balanceHans Kristian Skibby (DD) - Foto: Carsten Lundager

Der skal være forskel på at bo i store byer eller på landet, men der skal være mere opmærksomhed på at skabe et Danmark i balance, hvor vi i større grad er i stand til at spille hinanden gode.

Af Hans Kristian Skibby (DD)
Medlem af Folketinget, valgt i Horsenskredsen

I dag oplever mange desværre, at vi har et land, som er knækket over i flere egne. Man er f.eks. ikke sikret en lige god lægebehandling, infrastruktur, kollektiv trafik, bredbånd og ikke mindst varierede uddannelsestilbud - det skal forbedres!

Vi har behov for øget opmærksomhed på uddannelse og et fleksibelt arbejdsmarked. Vi skal sikre, at flere unge får en uddannelse og en god start på familie- og arbejdsliv. 

Der skal sikres et bredt udbud af erhvervs- og ungdomsuddannelser i alle egne og en rimelig fordeling af de videregående uddannelser. Vi skal bruge kræfter på at opkvalificere kvaliteten i vore uddannelser, så vi har den rette arbejdskraft til tidens typer af udbudte jobs.

Social ansvarlighed og produktivitet skal gå hånd i hånd. Det er vigtigt, at vi er i stand til at finansiere den borgernære velfærd. Derfor skal landets erhvervsliv tilbydes attraktive vilkår og gode arbejdsbetingelser.

Det er de mange private virksomheder, der leverer arbejdspladser, vareeksport og valutaindtjening - ja, dét, som finansierer den samlede velfærd.

Danmark skal ses og opleves som en helhed, for ellers vil fremtiden ikke kunne finansieres. Derfor er det godt, at vælgerne langt om længe igen får muligheden for at vælge, hvad de vil købe ind politisk, og hvad de vil lade stå på hylderne.

God valgkamp til alle!
 

Hans Kristian Skibby

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023