Familien Sørensen inviterer indenfor på gårdenSøndag den 19. september kan du klappe en kalv, køre en tur i kreaturvognen og hoppe på halmballer, når familien Sørensen åbner dørene til deres landbrug. Flere end 900 børn og voksne har allerede meldt sig til Åbent Landbrug på Jægersborg, som ligger syd for Østbirk. 

- Åbent Landbrug er en festdag, som vi alle fire glæder os utrolig meget til. Det er en god anledning til at vise, hvor mælken kommer fra, og hvordan der ser ud i en stald. Vi er stolte af den måde, vi driver landbrug på, og vil gerne vise det frem. Her er højt til loftet og plads til alle, der har lyst til at deltage, understreger Marianne Sørensen.

En familiedag

På Jægersborg producerer Marianne og Klaus Sørensen mælk, som bruges til Castello-oste. Den 19. september er der åbne døre til staldene og mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Familien og medarbejderne på gården vil stå for en række aktiviteter og være til rådighed for spørgsmål hele dagen. 

- Vores gæster er velkomne til at gå en tur i stalden og klappe vores kalve og fodre køerne. De kan også køre med ud på marken i kreaturvognen, hvor vi lægger halmballer ind som sæder. Til de mindste bygger vi en borg i halmballer, de kan lege i, og en bane, hvor de kan tage kørekort på en pedaltraktor. Det er vores søn Jakob, der står for den aktivitet. Det bliver en rigtig familiedag på landet både for vores gæster og for os, slutter Marianne Sørensen.

Eleverne fra 7. klasse på Østbirk Skole står for at sælge drikkevarer, pølser og brød til arrangementet.

Tilmelding

Vil du besøge familien Sørensens gård den 19. september, skal du tilmelde dig på: www.booking.aabentlandbrug.dk

Aktiviteter 

  • Rundtur i stalden
  • Køretur på marken i kreaturvogn
  • Gå på opdagelse i halmborgen 
  • Tage kørekort på pedaltraktor
  • Lege i områdets største sanddynge
  • Møde forfatter Line Iversen
  • Smage drikkeyoghurt og ny ost fra Arla 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024