Fastelavn i Lundum kirkeSøndag d. 23. februar blev der fastelavnshygget i Lundum Kirke.

Af Søren Jensen, sognepræst

Børnekor og fastelavnsboller

Eftermiddagsgudstjenesten kl. 14:00 i Lundum kirke blev igen i år velsignet med skønsang fra pastoratets herlige børnekor, som under kyndig vejledning fra en veloplagt kirkesanger og korleder, Alina Henriques, satte smil på alles læber. Rasmus Seebachs ”Tusind farver” blev sunget som et smukt efterspil til prædikenen, der denne fastelavnssøndag i anden tekstrække havde kærligheden som tema med bl.a. læsning af kærlighedens lovsang: 1. korintherbrev kapitel 13.

Således var børnekorets stemmer med til at sætte kulør på en ellers temmelig grå søndag, så stemningen var god og skøn, da efterspillet med fastelavnsboller, kaffe mv. blev serveret i kirkeskibet.

Det mobile kirkerum

Renoveringen af Lundum kirke, hvor nogle bænke er fjernet for at give mere plads foran kirkens korbue, kom endnu engang til sin ret ved søndagens gudstjeneste. Som billederne viser var det lettere at komme rundt, og kirkeskibet blev således hurtigt omdannet til en lille cafe med både stående og siddende taffel.

Nu ser menighedsrådet i Lundum bare frem til, at der forhåbentlig kan blive penge til en ny og bedre belysning samt kalkning og maling af kirkens loft. Renoveringen fortsætter, så hold øje med Lundum kirke – den bliver skønnere og skønnere!

Lignende artikler

Søren Nordtorp Frost Jensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021