Fejring af Grundlovsdag i Bygholm Park: En dag i demokratiets tegn(Arkivfoto)

Venstre, Radikale Venstre og Enhedslisten inviterer til inspirerende grundlovsarrangement den 5. juni 2023, hvor vi hylder demokratiet og vores fælles værdier.

Af Jørn Kildall

En dag for demokratiet

Årets grundlovsarrangement finder sted i "Parken" den 5. juni, hvor vi samles for at fejre det danske demokrati og det samfund, vi har skabt på baggrund af vores grundlov. Arrangementet starter kl. 11, og der vil være talere fra alle tre deltagende partier, som vil hylde grundloven og sætte fokus på nogle af de værdier og temaer, de hver især brænder for.

Fællesskab og forplejning

Dagen vil være præget af fællesskab, og de tre partier sørger i fællesskab for lidt godt til ganen i form af mad og drikke. For at skabe lidt ekstra fest og farver, vil der måske også være en lille konkurrence med præmier. Sidste år blev arrangementet afholdt i samarbejde med Radikale Venstre, og i år har vi glæde af også at kunne inkludere Enhedslisten i vores fællesskab.

Kom som du er

Som deltager skal du blot medbringe stole og/eller tæpper til at sidde på, samt et smil og godt humør. Stedet for vores samvær er Bygholm Park, ved siden af legepladsen ved den store parkeringsplads, fra kl. 11 til 15.

Hyld politikken og vores fælles værdier

Tag din nabo, forælder, barn eller en god ven med under armen og kom og hyld politikken og vores fælles demokratiske værdier. Vi ser frem til en dag i hyggens og demokratiets tegn - Vi glæder os til at se jer. Vel mødt!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023