Flot sæson af Brædstrup Østbirk HåndboldU 16 pigerne fra Brædstrup Østbirk og en god flok forældre drog mod Bramming lørdag den 28. marts, hvor der skulle kæmpes om titlen til Jyske Mesterskaber.

Pigerne var i pulje med HEI/VRI fra Århus og Team Vesthimmerland. Første kamp var mod HEI/VRI, og den endte uafgjort 16-16.

- Pigerne spillede det bedste håndbold, vi som trænere har set nogensinde. Vi havde et godt tag på spillet fra start. Dommerne var et par rutinerede herrer, som gave pigerne lov til at spille håndbold. Kampen bølgede frem og tilbage og endte som skrevet 16-16. Et helt rimeligt resultat, siger trænerteamet Thomas Grønning og Hanne Nielsen.

Anden kamp stod mod Team Vesthimmerland. Her kom BØH-pigerne ikke helt godt fra land, og måtte kæmpe mere for at få forsvar og angrebsspillet til at fungere. Et par unge urutinerede dommere gav en del frustrationer hos spillere og trænere, som desværre fik indflydelse på kampens spil og resultat. Team Vesthimmerland kunne løfte armene, da dommerne fløjtede kampen af, ved slutresulatet 20-16.

- Efter de to kampe kan vi som trænere se tilbage på en rigtig flot håndbold sæson. Pigerne har fra dag et opfyldt alle vores håb og ønsker for en håndboldsæson. Pigerne er et hold, som en del af samarbejdet mellem Brædstrup og Østbirk. I de første sommertræninger havde vi ikke spillere nok til et hold, siger Thomas Grønning og Hanne Nielsen.

Hårdt arbejde fra trænere og pigerne selv gjorde at 8 piger til sidst kunne kalde sig et U 16 pige hold. Midt i turneringen før ombrydning kom en spiller til, så de var på 9 spillere. Efter jul kom den 10. spiller til. Pigerne er en rigtig god blanding af Brædstrup og Østbirk piger.

Fra Thomas Grønning og Hanne Nielsen lyder en stor tak til pigerne.

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Jer. Stort tillykke med en flot sæson. Vi er meget stolte af Jer.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023