Fodboldfest i BrædstrupI weekenden har der været BIF CUP TØZER i Brædstrup hallen, 150 glade pige kæmpende om pokaler og hyggede sig med konkurrence og tombola. Der var igen helt udsolgt i alle rækker; U10, U14 og U16. 

I alle årgange var der selvfølgelig hold fra Brædstrup IF, så der var også besøg af mange forældre og søskende.

- Nu er det tredje gang vi afholder BIF CUP TØZER, så det er dejligt at så mange pigehold vil komme til Brædstrup for at spille indendørsfodbold, siger Michael Spørring, som er med til at arrangere stævnet. Det giver bare en god stemning, når vi har så mange pigefodboldspillere i hallen.

Udover en masse fodboldkampe på banen, var der tid for spillerne til at besøge tombolaen med flotte præmier og deltage i en lille konkurrence rundt i hallen.
- Det skal være sjovt at komme til BIF CUP TØZER, og derfor vil vi gerne tilbyde lidt ekstra siger Michael.

Igen har der været god opbakning fra byens lokale om at bakke op om stævnet. Til dette stævne har Rema 1000 i Brædstrup og Brædstrup & Tørring tandteknik været målsponsorere til stævnet.

Om ikke så lang tid er det igen tid til det traditionsrige BIF CUP 3-Bold. Det er den 23.-24 februar, hvor 116 hold vil deltage i det udsolgte stævne, hvor der udover fodbold vil være fastelavns-workshop, tombola og meget andet. Husk BIF CUP 3-bold er for hele familien, med forskellige tilbud til alle.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021