Første Danske mesterskab til Odder Svømmeklub i 12 årOdder Svømmeklub deltog med et rekordstort hold på 11 svømmere til de danske årgangsmesterskaber. Det største hold i Odder Svømmeklubs historie og det skulle vise sig at være starten på noget stort.

Af Odder Svømmeklub 

Odder Svømmeklub strålede ved det fire-dages stævne, hvor svømmerne skabte bølger med 11 A-finaler, 10 B-finaler, og en utrolig succesrate på 88,1% personlige rekorder. Klubbens hårde arbejde og engagement har tydeligvis båret frugt, da den stod som en af de bedste klubber ved stævnet.

Triumf og medaljeregn

Med to stærke svømmere, Astrid Dindler og Astrid V. Petersen, i front høstede Odder Svømmeklub adskillige medaljer. Dindler formåede at sikre sig både en bronze i 400 IM og et sølv i 400 fri. I mellemtiden skabte V. Petersen historie med et sølv i 200 bryst og brød klubrekorden, hvilket førte til en eksplosiv afslutning med guld i 200 ryg.
 

Mesterlige præstationer

Den samlede præstation fra klubben var simpelthen overvældende, hvor utallige bemærkelsesværdige resultater blev opnået. To løb skal dog fremhæves. Astrid Dindler sprang i vandet til 400 fri med en utrolig tid på 4:47, og efter en intens kamp mod konkurrenterne, formåede hun sensationelt at sikre andenpladsen med en fantastisk tid på 4:43.

Astrid V. Petersen gav også en spektakulær præstation i 200 ryg, hvor hun mod alle odds, efter at have været delt tredje, færdiggjorde løbet side om side med favoritten Signe fra Slagelse/Korsør. De to delte det danske årgangsmesterskab, hvilket er Odder Svømmeklubs første på 12 år.
 

Kometagtig fremgang for Odder Svømmeklub

Odder Svømmeklub har gjort en bemærkelsesværdig fremgang fra at være nr. 32 sidste år til at nå en storslået 12. plads i klubkonkurrencen og blive den femte bedste klub i VEST (Jylland/Fyn). Denne succes er uden tvivl resultatet af et stærkt samarbejde og et fælles mål i klubben.

Taknemmelighed og fremtidig forventning

En stor tak skal lyde til alle i og omkring holdet, og den kolossale indsats der lægges i klubben hver dag. Denne succes ville ikke være mulig uden den stærke støtte og hjælp fra alle medlemmer. Med disse præstationer i baglommen, er der ingen tvivl om at vi kan forvente store ting fra disse svømmere i fremtiden. Konkurrencechef Jan Løth Kryzhevskiy udtaler stolt, "Disse svømmere skal man holde øje med i fremtiden, der er nogle rigtig rigtig store ting i vente."
 

Odder Svømmeklub

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024