Fru Skov Brædstrup og Blomstergården er i topI Brædstrup er der to vinderbutikker og i hele Horsens kommune er der fire. Vi taler om vinderbutikker som er kortlagt i Torsten Bo Jørgensens nye bog Vinderbutikker, som fortæller 23 succeshistorier fra butikker over hele landet.

Af Jørn Kildall

Fredag formiddag var forfatteren nået til Brædstrup, hvor to af vinderbutikkerne bor overfor hinanden – det drejer sig om Fru Skov Brædstrup og Blomstergården, som er portrætteret i den nye bog.

De to øvrige butikker fra Horsens kommune er Jacobsen Plus og Bog & Idé i Horsens.

Fredag var der flot reception hos Fru Skov på Bredgade i Brædstrup hvor indehaver Jane Skov fik overrakt et fint diplom og fik en masse flotte ord med på vejen fra forfatter Torsten Bo Jørgensen.

Der er ingen tvivl om at de to butikker i Brædstrup er drevet frem af blod, sved og tårer – samt masser af stædighed, så de kunne lykkes og det er begge butikker lysende eksempler på i dag.

Torsten Bo Jørgensen fortæller hvordan butikkerne i bogen er blevet udvalgt som kandidater:

- Kriterierne for at komme med i Vinderbutikker var at det var ejerledede butikker, som ligger i en bymidte og som har en sund økonomi. Det er fx slagtere, cykelhandlere, boghandlere og tøjbutikker. Hvad er det, de gør – dem, der tjener penge? Det ved vi faktisk meget lidt om. Og sunde butikker giver en levende by.

Der er heller ingen tvivl om at det er hårdt arbejde at være sin egen herre kunne Jane Skov konstatere og hun havde en stor ros til medarbejderne som ofte løber meget stærkt for at kunne følge med.

Det var et flot fremmøde af kunder og forretningsforbindelser som ville fejre Fru Skov, som i dagens anledning var den som tog mod smukke gaver på den anden side af disken.

Bagefter gik turen over på den anden side af gaden til Blomstergården hvor indehaver Pernille Stobberup ligeledes blev en masse ros og et diplom rigere.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023