Fyrværkerisalget i gang – alligevelDet er svære tider og svært at vide hvad man må og ikke må. Det har fodboldafdelingen i Østbirk Idrætsforening også måtte sande. For at tjene penge til afdelingen har man gennem mange år solgt fyrværkeri og tjent penge på det, men i år har vejen været brolagt med forhindringer.

Udmeldingerne fra regeringen i midten af december betød, at fodboldafdelingen 15. december måtte melde ud, at man var nødt til at aflyse salget af fyrværkeri. Det var træls på godt jysk, for man havde allerede bestilt en sikkerhedscontainer til skytset og den kunne ikke afbestilles.

Men efter at have undersøgt og forespurgt, kunne fodboldafdelingen fem dage senere komme med den gode nyhed, at man alligevel havde fået lov til at sælge fyrværkeri. Det var en meget forvirret tid kunne de ihærdige ildsjæle i afdelingen tørt konstatere.

Søndag 27. december kunne det sidste julefedt blive forbrændt da en flok frivillige hjalp med uddeling af reklamer i byens postkasser, satte sikkerhedshegn op omkring containeren ved Østbirkhallen, samt at få alt fyrværkeriet i tørvejr i containeren.

Efter en flot holdindsats kunne man søndag tage mod de første kunder i Østbirkhallens cafeteria, hvor man kan købe sit fyrværkeri og støtte fodboldspillerne frem til 31. december kl. 14 hvor salget slutter. 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021