GFG’s 30-års jubilæumssæson er i støbeskeen(arkivfoto)

Ovenpå en ufrivillig kort sæson i Gymnastikforeningen Gedved arbejder bestyrelsen lige nu på højtryk med at sammensætte den kommende sæsons program og kontakte potentielle instruktører til de hold, der mangler bemanding. 

Flere instruktører har budt ind med sommergymnastik i det fri - som et ”plaster på såret” ovenpå den korte sæson. Dejligt at mærke dette engagement, der kommer gymnasterne til gode. Piger, Juniorer og Seniorer har gang i udendørs aktivitet til slut maj/først i juni. Siden restriktionerne tillod indendørs aktivitet for voksne (med coronapas) tilbydes nu også yoga i salen frem til sommerferien. 

Rigtig mange af foreningens instruktører har valgt at fortsætte i den kommende sæson, hvilket bestyrelsen sætter stor pris på - og takker også de instruktører, der har taget en tørn i denne sæson.

Jubilæumssæsonen starter i september, og den vil komme til at byde på kendte hold men også nye tiltag - og måske er der også en overraskelse eller to. Puslespillet kommer til at gå op hen over sommeren, og til august vil det endelige program ligge klar, hvor man også kan tilmelde sig.

Sidder du lige nu og læser med og tænker, at du kunne være en del af GFG’s store instruktørteam - eller er det din nabo, kammerat, kollega eller svigermor/far du har i tankerne - så hører GFG’s bestyrelse meget gerne fra dig. Kontaktoplysninger findes på foreningens hjemmeside www.gfg.dk
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021