Graduering og Budo show i Gedved40 lokale selvforsvarselever var i fredags til prøve og bælteoverrækkelse

Fredag den 21. april var der indbudt til graduering i lokale Budo Society Musashi Denmark, kampsportklubben, der holder til i Seminariehallen i Gedved. Opvisningen var i år, bl.a. for at få plads til de mange tilskuere, rykket til Gedvedhallen.
 40 lokale viste deres forsvarsteknikker og bestod prøven, der blev afsluttet med bælteoverrækkelse.
 - Vi er de eneste i Danmark, som må undervise i netop denne stilart, som er et mix af Judo, Ju Jitsu og karate, fortæller instruktør Allan Kronholm Petersen. Budo Society Musashi Danmark er det officielle navn – som nu benyttes til netop den stilart, som har udspring i Jiu JItsu og Aikido.
 Opvisningen i Gedved bestod af faldskole, Ninja Go med de mindste Samurais. Voksen - Kyo. Junior - Mon. Budo Show og bælteoverrækkelse som afslutning.
 I august 2015 startede Allan Kronholm Petersen selvforsvar op i Gedved Idrætsforening som et forsøg. Holdene har trænet flittigt i Seminariehallen i Gedved, og det er blevet en stor succes. I år er der endvidere opstartet et rent damehold som også gav opvisning i Gedvedhallen.
 I december modtog Allan skriftligt bevis på anerkendelse, i form af et internationalt diplom, som bevis for at have tilladelse til at undervise aktivt i Budo Society Musashi’s selvforsvars teknikker, og samtidigt være det eneste sted i Danmark, der må tilbyde at undervise i Shihan John Pikets systemer.
 John Piket var derfor i Gedved til gradueringen af klubbens aktive kæmpere i fredags, og var  imponeret over opvisningen. John Piket kommer flere gange til Gedved i fremtiden, og vil hjælpe Allan og det internationale Kyusho Jitsu center i Jylland.
 - Det var en super aften, Gedved kommer virkelig på landkortet nu - folk var efterfølgende henne og rose både John og mig for et super arrangement, fotæller Allan Kronholm Petersen.
 - John planlægger at komme meget mere til Gedved - og er både overrasket over, mest grundet størrelsen, at vi har fået sådan en stor succes med 50 medlemmer.
 - John har f.eks. 60 medlemmer i Plymouth (250.000 indbyggere) men har sattelit klubber i Portugal, Wales, Holland og Tyskland - så Gedved med 50 er han meget imponeret over.
 - Vi starter herrehold op nu - efter flere forespørgsler efter fredagens demonstration og seminar, siger Allan og glæder sig over Johns slutkommentar:
 - ”I’ll be back”!

Se film her!

Giv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021