Hallen er vores!(arkivfoto)

Sådan lyder det glad fra Hovedgård-Hallens formand Mads Bjørn Jensen. Det betyder at man har modtaget ibrugtagningstilladelse til bygningerne og alt er næsten klar til brug.

Der er penge på kontoen så den tiltrængte renovering af den gamle hal kan begyndes, og det betyder at gulvene udskiftes og at omklædningsrummene bliver meget mere moderne.

I det gamle cafeteria udskiftes vinduerne, og lokalet bliver støjdæmpet mod den store hal, og vil fremover stå klar til udlejning til møder og fester i omgivelser, der ikke minder om et cafeteria. Man vil fortsat opleve aktivitet på byggepladsen.

Udendørsarealer skal også laves færdige med beplantning og underlag, så hallen kommer til at fremstå indbydende og færdig.
Mads Bjørn Jensen og resten af bestyrelsen glæder sig til kunne vise bygningerne frem, hvilket ikke er en mulighed i øjeblikket da man kun må forsamles fem personer ad gangen.

Bestyrelsen har mange idéer og alt efter hvad de kommende måneder bringer, vil man løfte sløret for hvad der skal ske i forhold til indvielse og ibrugtagning af den nye hal.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021