Mindeord for tidligere urmager Gerhardt Damm der ikke er her mere.Gerhardt blev 93 år, og har sat sit præg på butikslivet og en stor del af foreningslivet i Hovedgård - opvokset i byen, uddannet urmager, og videreførte Urmager Damm på Vestergade - i parløb med Elna - og efter de solgte butikken, har de sammen kunne nyde deres otium i Skovbrynet - velfortjent, og har været blandt de få, der kunne holde Krondiamant bryllup.

Gerhardt har været en aktiv del af handelslivet (blev æresmedlem), menighedsråd, skyttelauget, uhrpasser lauget og meget mere. Sammen med Finn og Rasmus var han “julemand” til juletræstændingen på Stationspladsen, og “madlavningsholdet” på Skovly hver torsdag, nød også hans selskab, og gode humør.

Mange gode historier fra hans lange liv, er naturligt også havnet i bøgerne om Hovedgård.

Værdsættelsen af og respekten for store og små på Skovbrynet, nyder alle godt af - ligesom vi har nydt samværet til hyggelige sammenkomster.

Vores tanker går til Elna, som har klaret den sidste svære tid i hjemmet med Gerhardt, sammen med de mange søde hjælpere - de nåede at holde jul og nytår, men han kom på aflastning mandag, hvorefter han døde dagen efter.

Æret være Gerhardt`s minde!

Birthe & Vagn Christensen, Skovbrynet, Hovedgård
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024