HH Elite favoritter i onsdagens kamp mod Holstebro



Foto Michael Just

De seneste fire kampe har HH Elite været underdogs, men i næste kamp i Bambusa Kvindeligaen må HH Elite påtage sig favoritværdigheden. Modstanderen er Holstebro, der ligger i den absolut tunge ende af ligaen. I de senere år har det været smalhals i Holstebro Håndbold, der ellers for få år siden har været et af de dominerende hold i dansk damehåndbold. 

Af Peter Troelsen, foto Michael Just.

Der er også et herrehold på de kanter i form af TTH Holstebro, der, desværre for kvinderne, løber med alle sponsorpengene i området. Det er altså gået ud over holdet i Bambusa Kvindeligaen, og det kan man aflæse på placeringen i tabellen.

I HH Elite er det lidt omvendt med sponsorpengene. I denne sæson har klubben oprustet på den front, og det har givet sig udslag i en enorm fremgang på sponsorområdet, der igen har betydet, at der er flere økonomiske muskler at slås med i Horsens klubben. Det kan direkte aflæses på holdkortet. Inden sæsonen blev bl.a. Laura Damgaard, Majbritt Toft Hansen, Stine Bodholt og Chana Masson hentet ind og efter en noget utilfredsstillende start er også Emily Stand Sando og Marija Obradovic hentet til klubben.

Også på trænerfronten er der sket en udskiftning. Her har Jan Leslie overtaget efter Lars Frederiksen, der ikke kunne få de mange stjernespillere på holdet til at fungere som en enhed. Det har Jan Leslie bevist med to sejre i de seneste fire kampe mod modstandere, der førhen har været langt over HH Elite i både tabellen og på banen.

Jan Leslie har et CV, som de fleste trænere kun drømmer om med trænergerninger i store klubber i udlandet, og det var et rent held, at han var ledig på markedet, da der opstod mangel på et kvalificeret emne til at forløse potentialet i den horsensianske klub. Det viste han forleden, da København Håndbold blev lammetævet i Forum Horsens og måtte tage den lange bustur over Storebælt med et 29 – 18 nederlag i bagagen. 

Der er kommet styr på forsvarsspillet, de to nye keepere tager fra i en grad, der ikke er set siden Karin Mortensen og Jeanett Nilsens tid i HH og angrebet spiller godt, uanset hvilken forsvarsformation de står overfor. Kampen i Holstebro bliver debut for den nye serbiske venstre back Marija Obradovic, hvis spilletilladelse har været lidt længe under vejs.

Kampen mod Holstebro Håndbold søndag er en udekamp og næste gang der er mulighed for at se de gulblusede spillere på hjemmebane er onsdag d. 27. oktober, hvor Silkeborg-Voel er modstanderne. Den kamp spilles kl. 19.00 i Forum Horsens. Kom i god tid og vær med til at skabe stemning i hallen. Håndboldfeberen er ved at vende tilbage til Horsens.
 

Lignende artikler

Peter Troelsen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023