Horsens Amatør Teater

Lokalnyt

Røde Kors og Familiefond giver en teatertur

14. marts 2023
Det er ikke alle som har de økonomiske muligheder for at tage en tur i biografen eller teatret. Det er noget som Røde Kors Horsens Nord kender alt til og for at hjælpe trængte familier, har man et Familienetværk som hjælper med at dele oplevelser ud.
Lokalnyt

Tjula-hop hvor det går!

8. februar 2023
Hos Horsens Amatør Teater er der fuld fart på inde i lokalerne. Om mindre end 5 uger har man premiere på Pippi og der øves intenst med de unge skuespillere mens der hamres og bankes løs på træværkstedet så Villa Villa Kulla snart kan se dagens lys på den lille hyggelige scene. På systuen produceres der kostumer, næsten i døgndrift, til de mange elskede karakterer fra Pippis verden.
Lokalnyt

Adventsforestilling: En værre nissehistorie

19. december 2022
Alle søndagene i advent kunne man i igloen på Søndergade i Horsens træffe en flok herlige nisser, som fortalte nissehistorier for børn og voksne. Det var en flok skuespillere fra Horsens Amatør Teater som underholdt med en sød juleforestilling.
Lokalnyt

Mon de finder Pippi?

9. november 2022
Hele søndagen brugte Horsens Amatør Teater på at finde de rigtige skuespillere til den kommende forestilling Pippi, som har premiere næste år.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023