Billetterne til Horsens Revy ’23 er klar til salg!Skuespillerne til skal underholde publikum ved årets Horsens Revy '23. (Foto: Arendina Post de Jong)

Horsens Amatør Teater lancerer salg af billetter til den længe ventede Horsens Revy 23. Med syv forestillinger og premiere den 5. oktober, bliver det et brag af en teateroplevelse!

Af Jørn Kildall. Foto Arendina Post de Jong 

Horsens Amatør Teater er i fuld gang med forberedelserne til den kommende revysæson, og nu kan publikum sikre sig deres billetter til Horsens Revy ’23 på hjemmesiden www.hoat.dk.

I gang med prøverne

Horsens Revy '23 bærer den passende titel "Så er vi i gang", og selvom de seks skuespillere, instruktøren og kapelmester Kim Maarup holder en velfortjent sommerferie, er prøverne allerede i fuld gang. Instruktør Gitte Fog Jul lover flere morsomme tekster og finurlige sangnumre, når holdet vender tilbage og giver fuld gas i begyndelsen af august.

Intim teatersal og hyggelige oplevelser

Horsens Amatør Teater indretter deres teatersal, så alle får den mest hyggelige oplevelse. Med plads tæt på scenen i den lille intime teatersal, er der lagt op til en nærværende og uforglemmelig aften.

Et fejende flot teatertilbud

Billetterne til de enkelte forestillinger er begrænsede, og til en pris på blot 150 kr., forventes der rift om dem. For dem, der vil gøre aftenen ekstra speciel, er der mulighed for at tilkøbe en lækker tre-retters buffet. Buffeten er lavet i samarbejde med teatrets nabo, Chris Baadsgaard Frænde fra Håndværkerforeningen, og kan nydes i de historiske lokaler i Rød Salon.

Forestillingen spilles i Horsens Amatør Teaters teatersal beliggende på Allegade 16B, 8700 Horsens. Der er parkeringsmuligheder i Håndværkergården, som ligger bagved Håndværkerforeningen. Så hvad venter du på? Skynd dig at købe dine billetter, og bliv en del af dette teaterunivers.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023