Horsens Nord U11 nyder godt af lokal støtte(Privatfoto)

GEDVED - Det lokale samarbejde i Horsens Nord har båret frugt med ny sponsoreret fodbolduniform og træningstøj til de unge spillere.

Af Jørn Kildall

I denne sæson har U11 holdet i Horsens Nord fået en frisk start med ny identitet og nyt udstyr. Holdet, der nu består af unge spillere fra Gedved IF, Lund IF og Østbirk IF, har fået en flot start med hjælp fra lokale virksomheder.

Lokale virksomheder træder til

Det hele begyndte med en søgning efter sponsorer til nyt spilletøj og træningsdragter. Heldigvis trådte to firmaer fra Gedved til; Living by LP og Martin Pedersen Ejendomsservice ApS sponsorerer det nye spilletøj. Senere blev SILHORKO a Grundfos Company fra Skanderborg sponsor for træningsdragterne.
 

(Privatfoto)

Spillere i nyt gear

Med nye sponsorer på plads kan de omkring 20 spillere – drenge og en pige – nu nyde godt af deres nye spille- og træningstøj, som de stolt bærer til kampe. Sammenholdet er også styrket, da børnene fra de tre klubber har taget godt imod hinanden.

Sociale initiativer styrker fællesskabet

Foruden det sportslige fokus planlægger holdlederne også sociale aktiviteter udenfor banen. En af de kommende begivenheder er fodboldgolf, som vil finde sted inden sommerferien, og give børnene en mulighed for at have det sjovt sammen i en anden sammenhæng.
 

(Privatfoto)

Optimisme for fremtiden

Takket være det stærke lokale engagement og støtte ser fremtiden lys ud for U11 holdet i Horsens Nord, både på og uden for fodboldbanen.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024