Igen kulturdage i GedvedSeminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus er klar med 6. udgave af Gedved Kulturdage, der afvikles i dagene 31. oktober til 8. november. Der inviteres til et alsidigt program med noget for enhver smag.

Yoga og italienske vine.

Kulturdagene starter onsdag den 31. oktober med Yoga og Brunch ved Birgitte Søndergaard, der driver Yoga-Studiet i Seminariet. Birgitte Søndergaard har i øvrigt flere indslag i løbet af kulturugen.

Onsdag den 3. november er der vin og italiensk kultur og mad. Gedved Vinklub inviterer til en rundtur i 7 italienske regioner med smagning af lokale vine. Dertil serverer Restaurant Schmidt italienske smagsprøver.

Video som kunst.

Torsdag aften er der præsentation af video som kunstform. Kom til artist-talk med kunstnerduoen Hanne Nielsen & Birgit Johnsen og hør dem fortælle om deres kunstneriske virke. De viser uddrag og fortæller om flere af deres filmede performative aktioner foran kameraet - fra starten af deres samarbejde i 90´erne og frem til nyere installationer.

Musik, sang og spil.

Fredag er der koncert med Esben Kronborg og Max Kirkeby. Arrangør er Gedved Musikforening. Inden koncerten er der, som traditionen byder, koncertmiddag i Restaurant Schmidt. Tilmelding til middagen på telefon 2027 7527.

Lørdag er der musik for hele familien med børnekoncert ved ”Musikflyveren”. Der er gratis billetter på www.musikflyveren.dk ved brug af rabatkoden MUSIKFLYVERFAN.

Lørdag aften er der ”Gyngehest” i Caféen: Syng-med-underholdning med Mads Peter Jensen og Per Vilsen. Der serveres en lækker tapasanretning.

Kulturmarked og foredrag.

Søndag starter som traditionen byder med brunch i caféen. Dagen byder også på en nyhed i form af et design- og kunsthåndværkermarked, hvor lokale kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres produkter.

Kulturdagene slutter med foredrag mandag den 8. november ved Folketingets Formand Henrik Dam Kristensen – der vil fortælle om sit liv og sit politiske virke med temaet ”Fra Vorbasse til Christiansborg”.

Nærmere oplysning om kulturdagenes aktiviteter kan ses på www.kulturdage-gedved.dk

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021