Ikast Midsommer Cup 2023Rekorddeltagelse og imponerende præstationer ved Ikast Midsommer Cup 2023

Af Odder svømmeklub

En sæsonafslutning i rekordstil

Stævnet i Ikast fungerede som et sæsonafsluttende stævne for dem, der ikke deltager i sommerens mesterskaber. Da stævnet i Ikast havde rekordmange deltagere, var der kamp om medaljer, bedste mands præmier i grupperne samt holdkapperne. I alle dele tog Odder-svømmerne for sig af "retterne".

Profiltunge præstationer

Emilie Bjørn Augustinussen og Esther Greve var de to helt store profiler til stævnet. Ud over at sætte tider, der er de hurtigste i Danmark i deres aldersgruppe p.t., svømmer begge piger også med en god teknik.

Personlige rekorder og topplaceringer

Af andre flotte resultater bør nævnes: Dorina Gyeraj, Gustav Karlslund, Alfred Schumann Thrane, Alberte Svane Koukoumis, Karla Maria Kristoffersen, Vigga Køppen, Maja Rømer Hjelm, Agnes Elise Liboriussen, Marie Jespersen, Selma Vinther Pedersen. Alle satte personlige rekorder i samtlige starter.

I de bedste mandsgrupper var der 1., 2. og 3. plads. Her modtog Emilie Bjørn Augustinussen og Esther Greve en 1. plads. Der var 2. plads til Zenia Maria Jakobsen samt 3. plads til Astrid V. Petersen og Sophie Enderlein. (De fem piger, der også er på et af billederne)
 

Svimlende medaljehøst for Odder Svømmeklub

Odder stillede til start med 43 svømmere og var det næststørste hold, men i bassinet var klubben klart bedst. Det blev til svimlende 26 guld-, 17 sølv- og 26 bronzemedaljer - i alt 69 medaljer, 23 flere end sidste år.

Odder Svømmeklub blev endnu en gang kåret som den bedste svømmeklub i 2023.

En fremragende sæson takket være solidt samarbejde

Disse flotte resultater kan selvfølgelig ikke lade sig gøre uden en flok gode holdledere og officials. Forældrehjælpen er også helt i top i Odder Svømmeklub.

Alt i alt en fantastisk afslutning på en fremragende sæson. Det bliver spændende at følge denne talentfulde gruppe svømmere i de kommende år," udtaler konkurrencechef Jan Løth Kryzhevskiy.
 

Odder Svømmeklub

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023