Ind i taknemligheden: Foredrag med Martin Holmgaard Laursen i GedvedMartin Holmgaard Laursen (foto Finn Nikolai Østergaard)

Kattrup – Tolstrup menighedsråd inviterer alle interesserede til foredrag med forfatter og psykolog Martin Holmgaard Laursen i Gedved Sognegård. Martin som er bosiddende i Gedved arbejder med kræftpatienter med fokus på, hvordan livet bedst kan leves, på trods af de begrænsninger, som alvorlig sygdom medfører.

I forordet til bogen ind i taknemligheden skriver Martin: ”Tak er et ord, der transformerer. Det er et ord, der bringer os tættere på hinanden, hvad enten vi giver vores tak, eller vi modtager et andet menneskes tak. Når vi går hen ad livets vej med taknemlighed, siger vi ja til at møde det, livet vil med os. Vanskeligheder og svære stunder vil stadigvæk være en del af livsrejsen, men vi vil møde det fra et andet sted i os selv. Når vi arbejder med taknemlighed, inviterer vi en forvandling ind i livet.” 

Martin har mange interessante forslag til, hvordan man kan styrke sin taknemlighedsfølelse. For eksempel kan man udfordre sig selv ved jævnligt at spørge: Kan jeg gå en hel dag uden at brokke mig? Eller hver gang man er havnet i en venteposition som fx i trafikken ved et rødt lys, ved kassen i supermarkedet eller ved et busstoppested, kan man lave et lille ritual: Træk vejret dybt og find på noget, du er glad og taknemlig for i livet. Disse små ventesituationer kalder han for Taknemlighedssprækker. 

Kom til foredrag i Gedved Sognegård og hør mere. Torsdag 22. september kl. 19.00. Foredraget er gratis. Vært er Kattrup – Tolstrup menighedsråd.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023