Ingen havefest i Vestbirk i 2023(Arkivfoto)

Vi havde en fantastisk havefest i 2022, med masser af god musik, og et fint fremmøde. Desværre hang økonomien ikke helt sammen, så selv om vi som arrangører havde haft nogle sjove og begivenhedsrige dage, gav det stof til eftertanke, siger formand Per Bonde.

Det er Vestbirk Kanolaug, der i alle årene har lagt ryg og pung til Vestbirk Havefest. Det har i årene frem til 2022 gået stort set lige op, men ikke des mindre har vi de seneste år i Kanolauget diskuteret, om vi kunne tillade os at gamble med kanolaugets penge til at gennemføre de årlige havefester, siger formand for Kanoluget Per Bonde, og at der nok burde findes en anden organisering af arrangementerne. 

- Resultatet i 2022 satte streg under behovet for at finde en ny organisering, og det har vi så arbejdet med og tror, vi nu har fundet den fremtidige organisering og økonomisk struktur. Desværre er vi nu så sent ude, at vi ikke kan nå at få stablet Vestbirk Havefest på benene i 2022, siger Per Bonde.

Selvom det er træls, at vi må aflyse i 2023, giver det os endnu bedre tid til at få Vestbirk Havefest 2024 planlagt, og vi er i gang.

- Vestbirk Havefest 2024, vil finde sted den 8. juni 2024, og med de tilsagn vi har nu, er vi sikre på det bliver et brag af en fest, så vi glæder os til at se jer alle, slutter Per Bonde.
 

Lignende artikler

Per Bonde

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023