Jens fra Østbirk får debut som codriverSøren Bøgeskov og Jens Bro Fisker fra et tidligere løb (arkivfoto)

Søren Bøgeskov melder klar til weekends Slagelse Rally på Sjælland, som er første afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally 2022. Han har 15-årige Jens Bro Fisker fra Østbirk med i codriver-sædet.

Og til denne sæson har Søren allieret sig med en helt ny codriver nemlig Jens Bro Fisker fra Østbirk. Jens er kun 15 år, men han har allerede prøvet jobbet som codriver i nogle mindre løb, og nu får den unge knægt så sin debut i et rigtigt DM-rally.

Søren plejer ellers at have sin bror Erik Bøgeskov med som codriver, men han har desværre måtte trække sig fra sporten grundet store problemer med køresyge. Det er Søren forståeligt nok ked af, men han har dog før haft andre codrivere med i bilen, så han er fortrøstningsfuld.

Klar til nye udfordringer med ny codriver. Foto Viggo Johansen rallypics.dk

Bilen, en Volvo 850 GLT gruppe E som Søren byggede til sæson 2021, har til i år fået ny frisk motor med flere hestekræfter. Søren og Jens testede bilen og samarbejdet i kabinen til rallytest i Struer den 16. marts og alt gik præcis efter bogen og bilen kørte helt fantastisk uden problemer.

Inde i bilen fungerede samarbejdet fra første meter og Jens viste, at han havde helt styr på noterne og leverede dem med præcision for Søren. Nu bliver det spændende for det nye makkerpar at tage udfordringen op med en hel sæson i Danmarksmesterskabet i Rally i klasse Rally2 National.

Volvo 850 GLT til rallytest i Struer. Foto Viggo Johansen rallypics.dk

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023