Julen er tyvstartet hos Midtjysk BlomstermarkedPå landevejen lige før Hovedgård finder man det største udvalg af planter, krukker og blomsterskjulere til hus og have, udenfor Horsens. Udvalget af julepynt, kogler, indpakningspapir, nisser og julesokker er enormt – og priserne tilsvarende lave.

For nogen er det måske for tidligt at tale om julepynt i oktober måned, men hos Svend B. Larsen som er daglig leder af Midtjysk Blomstermarked er det jul hele året – forstået på den måde, at han og personalet finder gode tilbud på juleting hos leverandørerne året rundt, og det kommer i sidste ende kunderne til gode i form af faste lave priser.

- Vi har ikke sat fuldt ind på julen endnu og vores udstilling som er det første kunderne, ser når de kommer ind i forretningen, bærer endnu præg af efterår og den kommende Halloween. Men efter efterårsferien sætter vi alle sejl til og juler igennem frem til nytår, siger Svend Larsen og tænder for julemusikken i forretningen for at lægge stemningen.

Midtjysk Blomstermarked holder åbent hele året og tilbyder afskårne blomster, pyntegrønt, og de har også en stor udendørs afdeling med træer og buske, på størrelsen med en mindre skov. Midt i det hele kan kunderne og se de store drivhuse hvor der også produceres planter året rundt.

For Svend B. Larsen er det kæmpe julemarked årets kulmination, hvor et at gartneriets store drivhuse bliver omdannet til et slaraffenland for juleelskere, med alt til julen hørende, ligeså langt øjet rækker. I år har Svend sat nogle helt særlige træfigurer til salg.

- Via af vores Engelske medarbejder har vi skaffet Nøddeknækker Soldater eller Nutcracker Soldier som de hedder på engelsk. De er kendt fra historien om kongen og soldaten. De fås i flere størrelser og pynter foran en hver dør, griner Svend Larsen og viser endnu et af sine storkøb frem.

- Vi har indkøbt 10.000 halmkranse som vi næsten forærer væk, og når jeg ser på hvor mange vi allerede har solgt uden at reklamere for dem, så skal de nok forsvinde alle sammen inden juleaften, fortæller Svend B. Larsen.

Svend Larsen præsenterer også avisen for en ny type orkide som han kalder en Mokkaorkide da blomsten er brun. Midtjysk Blomstermarked er et besøg værd uanset om man skal have et nyt træ, blomster og planter til hjemmet, julestearinlys, nissehuer, et juletræ eller plantekrukker – udvalget er enormt og plantebutikken er et besøg værd.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021