Kfum bordtennis’ damer fik store klø, men høstede erfaringAnja Wongwai, Durita Jensen og Britt Michelsen fra det færøske landshold. (privatfoto)

I weekenden 9. – 10.  september spillede Horsens Kfum bordtennis 1. division damer holdkampe mod B 75 fra Hirtshals, Allerød og Herlev. Der blev vist fremragende bordtennis på et absolut topniveau, til stor glæde for de fremmødte.

Det er kun at håbe, at endnu flere får øjnene op for bordtennisspillet, hvor man jo som tilskuer kan komme helt tæt på spillerne og her nyde de mange fantastiske dueller og slag der udspilles omkring bordet, hvad enten det er doublekamp eller singlekamp, oplyste en stolt og glad formand Ole Lund.

Horsens stillede lørdag op med det færøske landshold, Anja Wongwai, Britt Michelsen og den nye 23-årige jurastuderende Durita Jensen.

Durita afløste Marin, som nu er på efterskole. Durita studerer i København, men det lykkedes holdleder Henrietta Nøhr, at få Durita til at spille 1 division for Horsens og selvom hun endnu ikke er i topform, lykkedes det Durita at vise, at niveauet til 1. division absolut er til stede og hun var faktisk bedste kvinde, så fremtiden lover godt for endnu flere flotte resultater.

Horsens lagde ud i holdkampen, som gik over 9 singlekampe og en doublekamp med bedst af 5 sæt, med B 75 fra Hirtshals, som faktisk bestod af grønlandske spillere, så lidt en landskamp mellem Færøerne og Grønland.

Horsens double bestod af Anja og Britt, som desværre tabte i 3 sæt. De grønlandske piger var bare en kende mere skarpe end vores piger, konstaterede Ole Lund.

Britt tabte desværre alle sine singler, men cifrene var tætte, så der er håb for at Britt næste gang vinder de meget tætte kampe.

Anja vandt 1 kamp og de øvrige blev tabt meget snævert, så også her er der et begrundet håb om endnu mere succes.

Durita Jensen holder en pause mellem kampene. (privatfoto)

Lang rejse for at spille kamp

Der er ikke tvivl om, at både Britt og Anja til fulde har potentialet til at udvikle sig yderligere. Årsagen til at de begge tabte de tætte kampe, skal nok også ses i lyset af den lange rejse fra Færøerne til Danmark.

De er trods alt 12 timer undervejs og selvom de er unge og absolut friske, er der selvfølgelig ingen tvivl om at sådan en rejse sætter sine spor og uden tvivl var udfaldet i forhold til de kampe som blev tabt med tætte cifre, fortalte Ole Lund

Ole Lund håber, at der kommer en dialog med de færøske landshold udvalg om at sende pigerne afsted en dag tidligere, så de har mulighed for at være helt på toppen og her være klar til at vinde de tætte kampe. 

Pigerne fortjener i den grad succes og håber, at de snart må smage sejrens sødme i fulde drag.

Debutanten Durita viste i den grad kunnen på sit store talent og vandt som den eneste 2 kampe og den sidste kamp blev tabt i en udmagrende 5 sæt kamp.

En absolut fejende flot debut og med rette træning, er den ingen tvivl om at Durita med sit store talent vil få endnu flere sejre på sit CV.

Holdkampen blev tabt 3-7 og med en mindre pause var pigerne klar mod Allerød

Mod Allerød kom pigerne i alvorlige problemer og trods rigtig god fight fra alle spillere, var der bare ikke noget at stille op mod de dygtige Allerød spillere, som med en del besvær, trods alt vandt 10-0.

Noget af en lussing og devisen om at talent og dygtighed aldrig fornægter, måtte pigerne bare bøje nakken for overmagten.

Søndagens enlige kamp mod Herlev blev desværre en gentagelse af gårsdagens kamp mod Allerød med et 0-10 nederlag, 

Horsens havde til dagen hevet gennemrutinerede Lone Dissing frem, da Durita var forhindret til dagens kamp.

Men selv rutine og dygtighed kom til kort overfor et absolut velspillende og taktisk meget dygtigt mandskab fra Herlev.

Men alt i alt var der rigtig mange gode kampe og det var en tilfreds Ole Lund, som udtalte, at cifrene løj i forhold til den indsats som pigerne havde gjort og næste gang var han fuld af forhåbning for at pigerne fik mere succes, for det fortjener de, sluttede Ole Lund.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023