Klar til tarteletter og toner? Åbent hus i Østbirk Præstegård!Der sker noget ret ekstraordinært den sidste torsdag i måneden i Østbirk Præstegård. 

Af Jørn Kildall

Næste gang, den 25. maj, forvandles den ellers så rolige præstegård til et brusende hav af forventningsfulde gæster, sprudlende musik og liflige aromaer af tarteletter.

Kl. 10.00 svæver præstegårdens døre åbne som byportene til en middelalderfest, og folk strømmer ind som om der var udsalg i himmelske glæder. Og hvem ved? Måske der er...

Kl. 10.30 begynder det i al sin enkelthed. Man skulle tro, vi var på et højskoleophold, når vi synger en sang eller to fra Højskolesangbogen. Og hvad er mere dansk end at synge sammen, mens duften af tarteletter breder sig og kaffen brygger i baggrunden?

Underholdningen rejser sig fra asken!

Men hold fast på kaffekoppen og sæt tarteletten sikkert på tallerkenen, for underholdningen er intet mindre end spektakulær. Fra både Ry og Odder kommer det fortryllende orkester Fuglen Phønix.

Vores egen sognepræst, Lone Buhl, har en ganske særlig forbindelse til disse musikalske fugle, da de tidligere var hendes lærerkollegaer. Nu vil de med deres harmonika, klaver, fløjte og guitar fylde præstegården med folkemusik, populærmusik fra forskellige lande og ældre musik.

Fire musikere blæser liv i festen

På billedet ses de fire musikanter, Mogens, Margit, Lene og Karen Thorpstrup Laursen, der alle er klar til at svinge, strumme og blæse liv i festen.

Men vent, der er mere! Fuglen Phønix vil ikke bare underholde os. Nej, de vil også lede os i fællessang, så vi alle kan løfte stemmerne og skabe et uforglemmeligt øjeblik sammen.

Så kom, og vær med til en formiddag i musikkens, fællesskabets og tarteletternes tegn i Østbirk Præstegård. Husk, dørene åbner kl. 10.00, og der er plads til alle. Glæd dig til en dag, hvor du både vil blive mæt i maven, varm om hjertet og rig på oplevelser. Vi ses i præstegården!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024