Højlandskoret optræder i Tamdrup KirkeHøjlandskoret ved en øvning i Tamdrup Kirke. (Privatfoto)

LUND - Oplev Højlandskorets musikalske talent ved to særlige begivenheder denne måned: Pinsegudstjenesten og deres debutkoncert.

Af Jørn Kildall

Højlandskoret indtager Tamdrup Kirke den 19. maj kl. 11.00 med et varieret musikprogram. Under ledelse af dirigent Henrik Elmer Matthiesen vil koret fremføre både traditionel kirkemusik og danske sange. Koret, der blev dannet for cirka et år siden, har allerede opnået et højt niveau.

Debutkoncert i kirkerummet

Den 30. maj kl. 19.00 står Højlandskoret klar til deres debutkoncert i Tamdrup Kirkes imponerende rammer. Koncerten, som varer omtrent 45 minutter, inkluderer stykker som "Underlige aftenlufte" og "Natten er så stille", samt klassiske kompositioner som "Missa brevis" af Antonio Lotti og "Ave verum corpus" af William Byrd. Kirken er kendt for sin fremragende akustik, der passer perfekt til korets repertoire.

Korprøver og nye medlemmer velkomne

Højlandskoret øver hver anden søndag i Festsalen på Plejecenter Birkebo i Østbirk. Med nuværende 16 medlemmer søger koret nye stemmer til at supplere deres rækker. Interesserede er opfordret til at deltage i en prøve på en søndag kl. 16 i ulige uger.

Disse musikalske arrangementer tilbyder en fin chance for at opleve kormusik i historiske og akustisk tilpassede omgivelser.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024