Kræftens Bekæmpelse

Lokalnyt

Frivillige helte samler ind til kræftsagen i dag

16. april 2023
I dag går mere end 12.000 frivillige på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling. Hvis du ikke er hjemme, kan du stadig støtte indsatsen gennem sms, MobilePay, bankoverførsel eller digitale indsamlinger.
Lokalnyt

Tusindvis af frivillige samles for at støtte kræftsagen på søndag

14. april 2023
På søndag vil indsamlere over hele landet tage på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling. Denne nationale indsats er drevet af tusindvis af frivillige og har til formål at støtte forskning, forebyggelse og patientstøtte. For dem, der ikke er hjemme, kan der doneres via sms, MobilePay, bankoverførsel, girokort og digitale indsamlinger.
Lokalnyt

Hvem er ansvarlig for fejl i kræftbehandlingen?

1. april 2023
Det er chokerende at flere regioner har misset korrekte indberetninger, når kræftbehandling ikke foretages indenfor ventetidsgarantien. Men det er lige så problematisk, at der ved tarmkræft operationer er blevet tilbudt behandling i udlandet med den underliggende pression, at man risikerer at miste sin plads på ventelisten. Det er direkte ulovligt og jeg mener vi bliver nødt til at finde ud af om fejlen er opstået på regionsniveau, i styrelsen eller om der er udmeldt en forkert instruks fra ministeriet.
Lokalnyt

Lyserød lørdag i Horsens

11. oktober 2022
Lørdag 8. oktober afholdt Kræftens Bekæmpelse den landsdækkende begivenhed Støt Brysterne og mere end 200 deltagere var mødt frem på torvet i Horsens.
Lokalnyt

Knæk Cancer: Hold sammen og bryd tavsheden

2. oktober 2022
Tre ud af fire kræftpatienter har oplevet tavshed fra tætte venner og familie. Knæk Cancer er tilbage i uge 43, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse sætter fokus på kræftsagen - i år med et budskab om at bryde tavsheden og holde sammen i en svær tid.
Lokalnyt

Fine kræftresultater i Region Midtjylland

30. maj 2022
Region Midtjylland ligger over landsgennemsnittet, når det handler om at behandle kræftpatienter til tiden. Især kræft i bugspytkirtlen og livmoderhalskræft behandles rettidigt. Der er dog stadig udfordringer på flere kræftområder med at overholde forløbstiderne.
Lokalnyt

Flere end 360.000 lever med og efter kræft

31. januar 2022
Højere levealder, bedre behandling og tidligere opsporing betyder, at flere lever med eller efter en kræftdiagnose. I 2020 var det 362.533 mennesker i Danmark. Det er 43 pct. flere end i 2011.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024